Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rosin ko da je prosao Zeljinu skolu koliko mu je legao klub. Nema opustanja do kraja !!!!!
Oda dirigent!
Niko ne može bolje od Ode... Igrači trebaju da shvate da moraju raditi na terenu i van terena za svoju formu. Sinoć se vidjelo koliko snage fali Zakariću, a kod nas je bio najbolji... Jednostavno, moramo se više i mudrije kretati po terenu!
Ja mislio Sarri na slici
Za sada si dobar i nek tako ostane, fali jos malo da budemo top!
Izvini stručnjak nismo te prepoznali, haj ne seri
Bravo tenkista
@realistagrbavica i Milomir je bio u vojsci rs-a. Bio je logisticar to znam. Znaci samo je bio zaduzen da momiru nabavlja granate.
@realistagrbavica kako god, uglavnom genocidas.
ne hvali sam sebe oda, rezultati će pokazati ako je to tako tačka
On može sve 2 puta ga tjeramo i lik se vrati 3 puta i svaki put živne ekipu!
Tako je, Oda agresore!
Nadam se da je agda izašla nekako iz "krvotoka" i da če, uz dužno poštovanje Krupe, tri boda leči u džep i onda pravo za Lišticu i žestoko potuči se dole