Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze li mi neko reci o cemu se radi u tom nekorektnom ponasanju prema pjanicu??? nisam sve upratio xD i ljudi ba smirite se nije nam ovo posljednja utakmica. i remi je dobar. i pustite ba papeta vise da radi svoj posao. na kraju mi i odosmo na baraz, pa ni ciro ne valja. ma ne bi nama ni MURINjo valjao kakv smo narod. a ova prica stoji. pojednicni definitivno nisu kao sto su nekad bili. i samo mi nije jasno po kojem osnovu se Barbarez trazi??? gdje je on to trener bio????
da je u potpisu bilo ko drugi, razmislio bih o ovom clanku.. jaran
Vec se odavno moglo primjetiti da su \"novinari\" koji pisu o sportu (necu da kazem sportski novinari, jer nicim ne pokazuju da to jesu),sve vise protivnici nase, ne samo reprezentacije, nego i naseg sporta uopste.Kada je neki \"novinar\" napisao neki tekst sa kvalitetnom analitikom u kojo je dao kako primjedbe i sugestije, tako i konstruktivna rjesenja?Lako je pricati nakon bilo kojeg dogadjaja sta se trebalo uraditi, ali zasto ne pisu nesto pametno prije utakmica? Zasto ne sugerisu svojim perom pred cijelom javnosti nekolikod ana prije nastupa? Da to rade onda bi imali osnova ovako se ponasati. Iskreno, svaki drugi citalac ovakvih tekstova mogao je gotovo isto napisati istu vecer nakon tekme, ali izgleda da je dragom nam autoru trebalo par dana da analizira sta i kako pa da prozbori koju u pero. Dajte ljudi, nismo mi ni Hrvatska, ni Srbija, ni Slovenija.Mi smo Bosna!!! Nama treba neko sa autoritetom da nas drzi pod \"šapom
poslije utakmice BiH-Albanija sam izgubio BiH fudbalsko drzavljanstvo, sad mogu samo da pratim BiH u kosarci....
halo TITO jeli ti ko od familije bio na ratištu kada smo trebali uzeti banjaluku.očito nije.ne seri.da ti samo jednom naleti nato avion kao što je našoj armiji kada je trebala uzeti banjaluku.
ZNA SE KO JE BOG U REPKI.....S E J A D S A L I H O V I C...
Dosta je kredita!!! Najbolja rečenica i najbolje opisuje stanje u reprezentaciji... Kredite je davno istrošio Ibišević (dao je go, ali od 20 100%-nih zabija 1) igrač tj. napadač kojem ide lopta na nogu i direktno može uputiti udarac prema golu ili barem ubaciti na drugu ili pružiti, u punom trku odlučuje \"zaobići\" golmana i udara ga lopta koja odlazi 20 m od njega, to je Ibišević!!! Misimović, svaka čast za sve do sada, za golove, asistencije, igre, prodao se zaradio je novac, ne može se ponašati kao nezamjenjiv a igrati na nivou ispod prosjeka običnog igrača, Ćiro je njemu dao do znanja šta je i kako je, očito da se Pape boji... Na klupu, u rezerve, i opametiće se sigurno, na kraju krajeva ne trebaju ni igrati nikako, i tako im je reprezentacija većini odskočna daska do novaca!!! Čast izuzecima!
misimovic i dzeko->napolje! dovesti druge koji hoce i zele da igraju,recimo dokazano dobrog i uvjek u formi muslimovica,koji voli reprezentaciju i ne stedi se
treba stilicu umjesto misimovica dati priliku sigurno ce je iskoristiti na pravi nacin. momak je pokazao protiv juventusa a i salzburga da moze i zna.
dobar tekst.. i uglavnom istinit
Ja ne znam sta vi ocekujete od Dzeke. Pa igra nam nije takva da on moze doci do izrazaja. Samo mu se lopte nabijaju, a on ih nema kome podijeliti. Osim toga, izvukao je 2-3 slobodnjaka koji su bili cista gol-sansa. Savez je izvor svog zla i to treba sasijeci u korijenu.
Polako cemu vodi ova panika? Sjetite se, prije par godina smo gubili ovakve utakmice. Ali cinjenica je da nesto nestima medju igracima samim. Mnogo egoizma zajednisto nikakvo. Sjetite se Misimovica kad je sakrio loptu iza ledja da Pjanic ne puca. Pa par cudnih driblinga iako je suigrac bio slobodan na strani. Ima mnogo sitnica koje se moraju dovesti u red. Mnogo toga zavisi i od selekora samog, koji ocigledno nema sve pod kontrolom, nazalost. Izmjena u 90-toj minuti vise nego smijesna. Sve u svemu ostajemo u igri. Ako Bog da, bice bolje.
ma tekst je boli glava - svaka cast - u svakom dimu ima vatre - a ciro ne da je dobar - odlican je - .u ugovaranju prodanih utakmica. samo da podsjetim ove alzhajmerase da pogledaju obe utakmice sa portugalom pa nek se zamisle.... jbote kad ih gledam imam osjecaj ko da im odjednom neko ugasi svjetlo pa pojma nemaju sta rade na terenu nit vide nit cuju nit znaju gdje su drugi na terenu.... odjednom - samo tako - ko da ih neko ugasi... pricajte vi sta hocete i analizirajte do sutra - bilo je puno sumnjivih utakmica i na zdrave oci mi nece niko pricat da je eto nedostajalo srece....
dzeko odavno ne bi trebao da igra za reprezentaciju, muslimovic je Zeus za fudbal, i stvarno je steta sto ne igra, ili sto mu ne daju
@D Ne provaljuj se molim te. Zlatan je bio spreman, a mozda si i gledao PAOK - Dinamo? Zar povrijeđen igrač može igrati 90 minuta? Susic jeste rekao da je povrijeden, a to nije bila istina. Provjeri.