Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne daj se Marija ljepoto :)
...A cura je, ispravite me ako grijesim, dvostruki osvajac upravo French Open-a. Znaci, malo neprimjereno od strane organizatora... Kao sto je, na kraju krajeva, i sama kazna od 15 mjeseci neprimjerena. Jer je pomenuta substanca godinama, do samo par mjeseci prije izricanja kazne Sharapovoj, bila legalna...
Utrđeno da nije namjerno, ali nema pozivnice, neka priča ko šta hoće, ali u svim oblastima pa i u sportu, različiti su aršini prema istoku i zapadu.
A ako osvoji Rim to joj daje 1000 poena što mislim da sa tim brojem ulazi u top sto. A to će se upisati prije RG pa znal neko nešto više??
Toliko dopingovanih sportista a nekako se na nju najvise natovarili...realno tenis je sport u kojem doping najmanje pomaze, vecinom se sve svodi na mirnu glavu i znanje...moze Dzumhur sve dopinge svijeta uzet, ali nece ni prici medju prvih 10
Pustite ženu, odradila je svoju kaznu, samo će te napraviti od nje žrtvu i čitav svijet će željeti da vam samelje sve ostale teniserke.
ova cura se drogira
Ne daju zemskoj da igra, koje licemjerstvo.
Kaznu je odradila i pustte je. Nece do kraja karijere patit. Priznala je krivicu i idemo dalje.