Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kmeee pitari :)
Sad je ovo jos nategnutije jer horde bojkotuju derbi. Bice raje na istoju i zapadu ali tu nema organizovanog navijanja a vamo npr pun jug znaci nadglasani bi bili totalno. I tu se koplja lome ali se treba naci kompromis neki svakako.
Jes' mi drago hahahahah "kad smo ih kontaktirali odbili su bilo sta reci" hahahahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako ce Zeljo obezjediti citav jug to je ok. Pocetak 2000tih, navijaci Sarajeva su dobijali duplo vise ulaznica nego sada kada je jos veca grbavica
Ne ne. Željo treba napraviti kavez za gostujuće navijače 5% kapaciteta i ćao. Kad vi d. j. l. klub podstanarski hoćete da se natežete.
Zaista nevidim logiku ako imas mogucnost da dozvolis i jos vise zaradis posebno u ovakvoj Drzavi i klub Sarajebo koje je igralo na drugim stadionima ima priliku da konacno napuni stadion njihova nesposobna uprava to ne zeli pa kakva je svrha i zaista HZ moraju istrajati na zahtjevu da se rastjera uprava loja ocito ne zeli dobro klubu
Vico spašava derbi dokle je došlo cccc ma zato što vlasnici nemaju osjećaj za derbi
Nogometni savez je naravno uvijek na strani Źeljeznicara. Pilavi, Čolpe, sve su to željina djeca. Dobijali licence kada drugi klubovi ne bi smjeli ni pomisliti, a kamo li aplicirati. Željezničar i Borac, nema tu neke bitne razlike.
@terra8, vidi se da vam je radovan bio doktor, svi isto mislite i imate neku svoju istinu i istoriju, nije vico dao korona titulu vama i borcu izlazak u Evropu, cuj pilav, pa godinama je ono krme od prolica odlucivalo sve oko sudija u savezu, ali to nije istina, imate vi svoju, k’o srbi na Kosovu. Pricajte i dalje, mozda i sebe ubijefdte da je sve istina. I niste nastali dekretom, niste rezimski klubic, i nije bakir doveo Turkish airlines. Sve lazu da vas ocrne. Znate vi sve
Najveci cigani manijaci, uvijek im nesto nije pravo, uvijek im malo, a oni na onoj sugavoj grbavici nikoga nisu ispostovali.
sta nismo ispostovali dobijate 11% stadiona mi 5 % ko tu ne postuje nesto ?
Divota BHTV prenosi snima utakmicu a pravo prenosa prodala AreniI sad oni hoče da je plačam predplau kojom se finasira i oprema za snimanje a ne mogu gledati utakmicuOd mene MORGEN za pretplatu.
Dajte napretkovoj sirotinji mufte karte
Jebemo zelju i sve manijake!!!
Kme kmee cmizdre pitari
Ali ovo nije ravnopravno. Horde isto toliko dobiju na Grbavici.
Ne treba zaboraviti da je morž počeo ovu politiku sa izjavom "moja kafana moja pravila" i kad se tada govorilo da će to uništiti derbi ovi navijači manjeg kluba su to podržavali. Sad uživajte u demagogiji vašeg gurua. Ili čitav istok ili sjever na Grbavici nama na derbiju ili ovako, pa dok se utakmica ne bude igrala pred 500 ljudi.
Zato treba traziti cijeli sjevernu tribinu na Grbavici jer ispunjava uslove.
Ne ispunjava uslove
Ne treba pristati , platiti kaznu za to i nema problema.Svakako ce nas kazniti za nesto.Mirvicu ostani dosljedan ni kartu vise im nedaj.
Treba im idući put oni zdenku spaliti i samo šugavicu napustiti
Ma lijepo je kada se prepucavaju navijackim pjesmama,sto vise nabijaca derbi pravi je...