Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je upitno da ostaje, normalno da ostaje!
ostaje li ako ne odemo na Ep
Dok god zove Susica i neke s kojima Begic ima tal ostat ce selektor, zato Vaha kao nijedan drugi veci strunjak nece nikad preuzeti ovu repku u kojoj pteovladavaju hostapleri svjetske klase
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo!
Velika greška saveza, za njega je Sušić Guardiola.
Mozda je za njega Susic Murinjo :p haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I pored svega dusebriznici pisu negativne komentare, a potsjecanja radi covjek je bez kljucnih igraca izvojevao dvije Velike pobjede. Ako uporedimo njegovog prethodnika i Izrael, tamo primismo 3 gola i mislili smo da bez dva kljucna igraca ne mozemo igrati.
Covjek je u odsutnim momentima vratio reprezentaciju na pravi kolosjek i zasto mu ne produziti ugovor. Na taj nacin ce I sam Bazdarevic sa brigom manje biti fokusiran na baraz. Sretno do EP
Bazdarevic ko' pokiso' mis
AMUDZA VODIO TINU NA S.P. BEZ IJEDNE ODIGRANE TEKME U KVALIFIKACIJAMA " TINO BUDUCNOST BIH FUDBALA " PROVALI SE SAJO .
Pametan potez saveza, a i Bazdarevic je dobra / najbolja opcija.
Evo jednog i lijepog gesta . Mehmed Mesa Bazdarevic dingospo 1/1
Bolji Pape naš iz lijepih Zavidovića. I sposobniji.
Aferim i zaslužio je
Pravi potez NSBIH ! :))
Meša, ne vjeruj im, nemoj da te izigraju, ako ne prođeš baraž popušio si 100%. To nisu ljudi od riječi, bagra je to. Moraš imati rezervne opcije.
Bilo je i ocekivano, nije bitno ako se ne kvalifikujemo, covjek je pokazao da zna raditi svoj posao, treba ostati selektor. Sretno Meša.
Zasluzio je, ali je trebao Susica izbacit umjesto Krunica.
Ako cemo iskreno ima i gorih od Susica, npr Hajrovic
Ma dobro, ali Hajrovic barem ima taj sut zbog kojeg moze zabit iz nicega. A i nemamo nekih krila na klupi. Veznih igraca imamo na pretek. Tino ne nudi nista novo.
Naravno boljeg nemamo
pa dobar je,do sad 5 pobjeda,jedan poraz,osvježavanje u ekipi pun pogodak,boljeg selektora nemamo tj nemamo izbora
Jao bruke od saveza! Uoči baraž utakmice nešto odlučuju. Nevjerovatno koje su to smote.