Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rutinski, idemo dalje 🚂💙
Bravo Zeljo, sve najljepse cestitke za veoma vaznu pobjedu u gostima. Tako se znalacki igra na strani. Cestitke i Amaru na sjajnoj taktici i hrabrom nastupu ekipe. Zeljo volimo te.
Velik si Zeljeznicare.... 💙💙💙💙
Jebote ne zna se koja je gora ekipa,pa ne mogu ni jedni ni drugi igrati 20 minuta u nekakvom normalnom tempu.
Čestitam na pobjedi , ali tek je drugo kolo a ovi več slave titulu . Ohladite malo brate dragi .
💙💙💙💙 ŽELJO ŠAMPION 💙💙💙💙💙 💙💙💙💙 ŽELJO PRVAK 💙💙💙💙💙 💙💙💙💙 VOLIMO TE ŽELJO 💙💙💙💙💙
💙💙💙💙 ŽELJO ŠAMPION 💙💙💙💙💙💙💙💙💙 ŽELJO PRVAK 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 VOLIMO TE ŽELJO 💙💙💙💙💙
🥂
ma ja ba :)
Bas me cudi da je bio penal
Sabur malo tek drugo kolo plus Velez a i Radnik su mi izgledali totalno ne uigrani nespremni. Iduce kolo ce nam pokazat kolko smo jaki.
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
Sarajevu je samo šansa u kugi i koroni da bude šampion.Ako se bude igralo regularno, Željo će naravno biti prvi.
idemo do medalje ...
Melje sad moj Ljoze 💙🤍💙🤍💙🤍
Jel Amar nesto dodje Ivici Osimu?
100 godina srece!!!
IDEMOOOO Ž E LJ O ,KORAK PO KORAK SAMO OZBILJNO I JAAAKKKOOOO F O R Z A Ž E E E LJ O O O O !!!