Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno dovoljno kvalitetni za grupnu fazu lige europe
Samo naprijed Sarajvooooo ooooooooooo
Hajmo BORDO GIGANTE deri sve redom,trpaj do vrha
pa kažee na naa naaaa naprijed Saraj'vo i onda oni bubnjevi, Koševo, Sjever, ludiloo Idemo ludo, idemo jako Ove godine dupla kruna i u Evropi što dalje, pa i eventualno grupna faza A ŠTO NE BI MOGLO!
Isprepadali ste pjetliće Cardiffa. Što ne napišete U-21, to znači da su igrači do 21 godine, a ne znači da se igra u 21,00 čas. Homburg (Ger) - Kaiserslautern (Ger) 17:00 Ceske Budejovice (Cze) - Jihlava (Cze) 17:00 Dundee FC (Sco) - Manchester City (Eng) 17:00 Karlsruher (Ger) - Din. Kiev (Ukr) 17:00 Opava (Cze) - Nitra (Svk) 18:00 Shakhtar (Ukr) - Benfica (Por) Evo prijateljskih klupskih utakmica koje se najavljuju za subotu, Ali ov su utakmice seniorskih ekipa, pa valjda zato nema ove sa "pjetlićima Cardiffa"
Do zadnjeg dana zovita mog,samo sarajv'o !
BORDO dominacija pocinje.....
sarajevo će ove godine razvaliti ligu
protiv koga rajvosa igra za evropu ?
Cardif U21, jos sam u soku, al haj... Sa srecom u Evropi!
Samo naprijed Sarajvooooo ooooooooooo
svaka cast Sarajevu,ali ne treba se odmah dizati,Manijak sam,samo neka spuste loptu na zemlju :)
Pa tako i igramo, lopta je na zemlji i lagano od noge do noge se ušetavamo u gol. :D