Ibraković za Sarajevo-x.com
0
"Odlazim, nisam ispunio obećanje"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@brko realno nije bolji, zeljo je najbolji ali u kupovini utakmica
šta sad bolji velez od zelje hahahahaha
Babo Osim kupio titulu..
kako nisi ispunio obećanje kad si dao želji bodove, a niste ih čak ni polomili po običaju
Pika,Pika...i oni sa Pikom,oni vladaju tamnim vilajetom,mrakotići....g.ovna od g.ovana,paraziti,koji se bave svim i svačim....samo daj LOVE.Jeli se ikad iko upito,što Bajević nema ništa sa ovim G.ovnima....Pa odgovor je jedan....zato što je Princ sa Neretve,i,naravno gospodin.
sretno...
Javna tajna u Mostaru je da su Ibrakovica izdali pojedini igraci i pojedinci iz uprave, naime utakmica sa Zeljom je prodana cemu se prije utakmice zestoko protivio Ibrakovic, naravno Ibrakovic ovakav kakav jeste nije htio preci preko toga i dostojanstveno je odstupio. UPRAVA NAPOLJE
Ovaj Ibrakovic je najveci lopov u drzavi. Volim te ZELJO !!!
Libo te racku sada lagano sa Marjanom na svjetsko malo komentarisati utakmice,uzivati u prventsvu a jos za to biti i placen.. Kud ces bolje, a nije ganjati se po kojekakvim mravinjacima ovdje...
VIDIO IBRA DA JE LIVADA- LIVADA I SHVATIO ? GDJE TAJ \"DIV IZ PREDGRAĐA\", KADA IDE U EUROPU??? NIKADA VIŠE STAROG VELEŽA, NAŽALOST!!!
Ibrakovicu k**ino od covjeka, vrati se u Lukavac gdje ti je i mjesto...isti si kao i svi ostali poltroni...gnjido jedna, reci, Pika je prodao zelji utakmicu i svi ce te postovati...isti si kao i ono go*no Janjos..
Jedini lijaba koji je gotivan i korektan u ovoj BH ligi...i dobar trener...svaka chast...
Ma gdje Zeljo dodje tu trava ne raste.
VELIKI TRENER