Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bruka. Neljudski i nerezonski. Sarajevo ne moze dovesti boljeg trenera.
@Kontas?! Zlatan nalic je dosta bolji!!!
Bez Husrefa Sarajevo je kao s dvije lijeve noge
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kao navijac zeljeznicara gotivim husrefa i ovo sto su mu uradili je prava bruka. nikad sarajevo nije imalo, niti ce imati boljeg trenera.
Pravit ce oni Husrefa od blata..i molit boga da se vrati. Kao sto smo i mi za Osimom plakali
Musemica trebaju vratiti na funkciju trenera Sarajeva.
Želim da se zahvalim upravi kluba NK Sarajevo. Navijač Želje
Ovo je podmukla igra FKS. Amar ide za selektora a Husref u Želju da ga razvali iznutra ako već ne može na terenu.
neka smjenjuje ona fuksa i balavica sa flasama u ruci....svi skupa niste ni do koljenja ovom covjeku, ostavio vam je tim koji dijeli prvo mjesto nakon sto mu cijele sezone fali skoro kompletan tim a o proslim uspjesima da i ne govorim.
Za proslogodisnje rezultate FK Sarajevo, najzasluzniji je bio dr. Eldin Jelešković, stručnjak za kondicioni trening i docent na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu. a ne Husref Musemic. Njegovim odlaskom Sarajevo se samo vratilo u okvire kvaliteta ocajnog BiH nogometa. Za njim treba plakati, a ne za Husrefom.
Da nece za selektora!!! Carsijska posla!! Minderluci!!!
Svi krivi, samo uprava nije...
Ode ovaj pitar za selektora. Kako ce to izgledati u repki- pitar trenira željine igrače...
uprava napolje
Vojnik kluba,jeste ai vojnice se uvijek žrtvuju.Promjena je bila neophodna.Treba dovesti pravog TRENERA,ne ove čijim se imenima licitira u medijima ti nisu dostojni da zamjene Husrefa.Husref treba da bude sportski direktor Sarajeva.
pa kakva je to jbena logika , proseta se ligom i kupom, trenutno dijeli prvu poziciju na tabeli i otkaz ? Jest da je Sarajevo igralo lose ali po sanju na tabeli se to i ne osjeti toliko, neka vas je sram i stid !
Sada dolazi slobodan pad Sarajeva.
Navijam za Zelju ali ovo sto su uradili je ravno idiotizmu. Trener s prvog mjesta se ne mijenja...
Navijam za Zelju ali ovo sto su uradili je ravno idiotizmu. Trener s prvog mjesta se ne mijenja...