Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema pravog clanka na klixu dok ga Omar ne sastavi
Veliki igrač, maestro. Uz Scholesa najbolji veznjak u historiji. Nijedan igrač danas nema taj vez i ljepotu igre, niko ne može danas onako smekerski povuc zadnji pas i dat loptu napadaču k'o hranu na tanjiru. Nikad nije plaho pričao, govorio je loptom. Andrea je emblen jedne generacije koja nažalost odlazi. Posljednji pucanj vojnog reda legendi kao što su on, Lampard, Scholes, Xavi, Guti i Gerard. Jebi ga ljepota je u mladosti, i fudbal je ostario. Hvala ti Andrea !!
Emblem*
...ono kad Omar piše o Pirlu :)
...ono kad Omar piše o Pirlu :)
Svaka čast Omare. Svi članci trebaju biti u ovakvom stilu.
steta
Legenda. Falit ce
cuj naslova,nije zaigrao u el clasicu,pa nisam ni ja,covjek nije igao u spaniji nikada,pa kako onda da igra u el clasicu
Zov Guardiole i Capella u Barcelonu i Real "Nakon toga si primoran da medijima govoriš mnogo s**** poput: 'Perfektno sam sretan u Milanu'. Tužno je kako se sve to završilo. Potpisao bih za Real Madrid u jednom otkucaju srca. Oni su glamurozniji klub od Milana, s većom perspektivom, više pažnje, više svega... Oni unose strah u svoje protivnike, ko god im bili protivnici", napisao je u svojoj knjizi Pirlo." - Autor je na ovo mislio. Želio je igrati clasico.
I sta Zerina??
Jjebbo vas Pirlo, umorio sam se dok sam procitao clanak..Treba li ste makar malo skratiti!!!
zadnje sto si procitao bila premier ponuda?
Gospodine Pirlo, hvala i ciao legendo!
Dobar članak.
Ne znam da li savez ima para al dovedite Pirla
Kakva igracina...najveca greska Milana...majstore i ja sam plakao kad si napustao Milan i nisam mogao vjerovati kako su te se olako rijesili...GRAZIE MAESTRO!
bravo za tekst.ljepota za citati,srce nadrazuje...