Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu se ni potrudili da ociste
@culio u interesu im !
željovci se sasrali od straha. ne bojte se i vi ste naš hrvatski klub.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije pogodilo našu zemlju već Sarajevo
željovci se sasrali od straha. ne bojte se i vi ste naš hrvatski klub.
nema željo muda, koriste vrijeme za odabir njima prikladnih sudaca. jednostavno igrajte s nekom narandžastom loptom i kraj priče. vičniji ste snijegu i ostalim oborinama nego hercegovci. jajca vam ko u golubova. :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
MGM Farm arena ....Citava Liga farma.....Al ett.nemamo bolju....
Velika nam drzava, u jednom dijelu vrijeme dobro a u drugom lose...
Kakvi cigani...fujjj...pa kako je Mladost sve pripremila...smradovi crkli na derbiju pa namjerno se potrudili da savez odgodi...ne moze nazor sugavci, ispadate aBd
velikani sa grbavice ahahhahaha neka ste vi tribinu napravili 😎😎😎
Koja prevara !! Ko god je htio da pogleda igrlište preko Online stream mogao je vidjeti da nema ni pahuljice i da se utakmica mogla normalno odigrati. Ovo su prljava posla BH nogometa.
Ne kontas ti to. Shvatam, ograničenja su fizioloske prirode ali moras se nekako natjerati, makar i na silu, da shvatiš da postoje OBJEKTIVNE okolnosti zbog kojih se neke stvari dese ili ne mogu desiti. Obecaj da ćeš pokušati ;)
Joj evropske grbavice hahhahahahahhahahah
Jedino ovako, zeljo može ostati još heftu u Kupu.
u kaknju 5cm palo i sarajewu 30cm....nemoj da se lazemo
Može nam se. Štelimo sebi kako nam paše a vi nas možete povući za belegiju.
hhahahah koji kompleksasa ima u komentarima, pogotovo pitara :D
ja ba oni nesta govore a nisu uspjeli ocistit stadion da juniori igraju sa širokim hahah
@Punac Ma pusti to, raja ne konta da je u Sarajevu palo snijega ko u 10X u Kaknju. Kod ovih se snijeg više otopio nego su počistili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pametan potez Želje da se ne igra po blatu do koljena,a i igraci da se odmore
Citajuci komentare dalo bi se zakljuciti da je u Kaknju ociscen snijeg a na Grbavici nije i da su iz Zelje sami snijeg prouzrokovali, i kazu nisu ni probali ocistit (da sjebu teren kaoji je los kao i ostatak terena u drzavi) koliko smo bolestan narod u pm. samo da je popljuvati drugog
Kažu, Mamić uplatio četiri lopate za snijeg a Pjanić posl'o dva para gumenih čizama i vunene čarape.
Hahahaha dobar Dzeko uplatio rukavice da ne nažuljaju prste.
nema željo muda, koriste vrijeme za odabir njima prikladnih sudaca. jednostavno igrajte s nekom narandžastom loptom i kraj priče. vičniji ste snijegu i ostalim oborinama nego hercegovci. jajca vam ko u golubova. :)))