Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodat ce nas amidza za dvajs maraka jbt
Ako cvaja bude budi zadovoljan i udaraj se nogom u guZcu.
E i ti prećeruješ, cuj za cvaju da vas proda, prodat ce vas za dvije milje maraka taman da amidza kupi dvije desetogodisnje za istok za njega i za onog Ken Choo-a sto vam je u upravi.
Amidza ostavlja klub bez dugova, sa trening kampom...aBd bicemo jos jaci. Male plave pickice me ne interesuju, a kimentari tih bijednika samo pokazuju koliko su jadni, glupi i pokvareni.
nemetal : ajde ba raspadate se u direktnom prenosu,a bicete jači kad budete prvaci al federalne lige.
Sve. Aaa.
Puno toga dobrog a najviše su dobili Edis ,Dino,Elvir. Ma hajde ne nasmijavaju nas ...
Puno toga dobrog a najviše su dobili Edis ,Dino,Elvir. Ma hajde ne nasmijavaju nas ...
Pitari, pitari bas ste prava raja. Do sada ste bili urac a sada ste jaja. Hihihihihihihihihi
da je amidza odradio pametno moglo je Sarajevo do grupne faze. Samo da je postavio prave ljude i doveo prave igrače. nema od konstantnog mijenjanja ekipe ništa.
Amidža, dragi šta im radiš.
iskreno ne znam ko bi nas i kupio ni sta bi kupio a donio jeste mnogo dobrog vama u upravi koji ko zna sta radite i muljate sa igracima i transferima
PRIPREMA TERENA ZA RASPAD
Priča se nastavlja ovako: Ken Choo: Ko su sad pa ovi?! Mala, haj' malo kod Lim Meng Kwonga, ja moram da vidim ko su ovi i šta oni bulazne. Sabrina Buljubašić: Odmah gosp. Choo. Gosp. Lim, gdje ste?! Lim Meng Kwong:"Mala ne s*ri, ja ti pakšu rasturiti ko Ken Choo ovi čistači i magacineri gore. Odmah se ti meni naguzila. Sabrina Buljubašić: Kako vi kažete gosp. Kwong!
Ne znam što se ostali raduju i neke nebuloze pišu, ako hoće da proda klubove. To za nas samo može biti bolje. Neko ko će više ulagati. Što prije to bolje.
Donio je papcima moderni fudbal !
Prodaje se FK. Sarajevo, evo gledam nema ga jos na OLX-u, valjda ga nisu jos objavili nemaju onih pik kredita....
KEN CHOO I LIM MENG KWONG SU LEGENDEEE KLUBA, VJECNO CE VAS PAMTIT SAMOPROZVANI DIVOVI SA GRADSKOG STADIONA
Prosjače mali plavi tišu mišu pa pruži ruku !
@sarajevo-x.ba i suzu pusti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako jadna kuca od FK Sarajevo.