Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i posljednji od \"stare garde\" nas napusta. Od onih koji se nisu valjali po terenu 10min jer ih je neko povukao za dres. Ostali su wannabe fudbaleri i modeli poput Messi-ja i C. Ronalda. Jadan fudbal!
ložio sam se na njega praaavo uvijek sam želio biti golgeter al se uvijek prepadnem šanse... i onda meni šef reče edise ostani ti pozadi pa nek se drugi prepadnu i tebe i šanse... i tako ja postanem jedan od najvećih igrača željezničara svih vremena
Koliko je bio interesantan na pressu dijete mu zaspalo ispod stola, dosta zalopoljki!
Pa sta ako je bio povrijedjen, jel to neki sad ne poznat pojam za fudbalere, koji to nije bio povrijedjen cak i duze nego Ronaldo. Tipicno za Brazilske fudbalere,naravno ne sve, bljesnu, pokupe pare i propadnu. A to za stitnu zljezdu nemoj me nasmijavati, d aje imao problema povukao bi s eon odavno, nego se vucarao od kluba do kluba trazeci izgovore i jos para da namakne!
idi bolan zanimaj se za sta drugo.Veze ti nemas,cuj nije imao povrede...ccc Poslije dva Owena(majkla i hargrevsa) ne znam da je i jedan drugi fudbaler imao vise povreda od Ronalda.
nezaebaji.Ronaldo jeste najbolji igrac svih vremena i za mene,ali i danas ima dosta dobrih igraca koji se ne valjaju po 10 min...messi-ja si naveo ko primjer,dokaz koliko ne znas.Decko nikad ne posustaje koliko god da ga krse ili vuku za dres.
cuj nije bio povrijedjen.. pa da si imalo pratio, skonto bi da je svake sezone,imao povrede. i nije nabijao kile, vec ima problem sa stitnom zlijezdom Ronaldo jedini.
Kao prvo covjek nije umro nego se oprostio od fudbala u 34- toj godini. Po meni on je davno zavrsio fudbal od kada je otisao iz Reala. Zadnju godinu u Realu proveo je bijedno, nakupljajuci kile, ne radeci nista, nervirajuci sve navijace. Sam sebi je zapecatio karijeru s obzirom da mu je fudbal izgleda dojadio nakon treceg proglasenja za najboljeg fudbalera svijeta, a nije imao ni 30 godina. Ne znam zasto ga zalite, nije bio povrijedjen, imao je sve sto je htio, sam je kreirao svoju sudbinu a zavrsio je ni blizu kao gospodin Zidane i ostale prizemljene fudbalske zvijezde!
\'ta ce kloc.. ja mu kroz noge probacivo
@Milanista. Molim te nemoj meni pričati, kad je on došao. Jer apsolutno znam cijelu njegovu historiju, znam ured svaki njegov gol, znam sve o njemu. On mi je poslije Zidanea najdraži igrač svih vremena. Tako da dobro znam kad je otišao iz mog kluba u Milan. Igrao je par utakmica u LP za Milan, dao i par golova. A u finalu je sjedio na klupi. Tako da je osvojio LP sa Milanom. Lik je osvojio sve što se moglo osvojiti i jednostavno on je najbolji fudbaler kojeg sam ja gledao. Bez njega više ništa neće biti isto. Polako odlaze igrači radi kojih sam zavolio ovaj sport. Žalosno :( Gracias El Fenomeno!
LEGENDA!
Ostali su jos Giggs, Scholes, Totti, Del Piero, Inzaghi i Raul. Poslije njih fudbal vise nece biti isti kao prije
Da da, moj gaf, malo sam pobrkao :D Hvala za ispravku :D
Nije dosao nakon finala, vec nije imao pravo nastupa. Vec igrao u CL za tim iz kojeg je dosao.
@gospodin! On je dosao u sezoni 2007-2008 a Milan se vodi kao prvak sezone 2006-2007. Znaci dosao je u Milan nakon finala. Ali to opet ne mijenja cinjenicu da on jeste gospodin :)
I čisto informativno Ronaldo je osvojio Ligu Prvaka sa Milanom 2007 godine.
Gracias El Fenomeno! !