Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da su bas njegovi igraci vrh sto se simuliranja tice. Di Marija, Marcelo, Pepe, Ronaldo, Arbeloa, Marcelo... To se fino moglo vidjeti i prosli vikend kada se Ramos hvatao za glavu nakon sto ga je lopta pogodila u ruku... A sto se tice fudbalskih lekcija, Barca ih je Mourinhu podjelila u velikim kolicinama, pocev od petardi pa nadalje.
Koji je g/upan i b/jednik ovaj Čmarinjo... Hajd recimo da je bio cinican oko simuliranja i da Barcini igraci simuliraju a Realovi ne (dovoljno je samo upratiti Pepea, Di Mariju, Ronalda, Arbelou, Marcela...)... Al hajd, recimo da ne simuliraju. Ali o kakvom cinizmu se prica kada ova debi/cina od trenera prica o pricanju o sudijama ?? Pa barem on nema kome sta pricati o lajanju na sudije. Nema utakmice kada nije osuo paljbu po sucima, b/jednik jadni, iskomp/eksirani.
Fuj,zgadio mi je fudbal svojim shranjima.
hajde ti pogledaj na youtubu pa ćeš vidjeti da li su glumili Pepe's hilarious dive vs bayern Munich A možeš pogledati i pa se uvjeriti kako se realu opraštaju crveni kartoni Marcelo Challenge On Thomas Muller! - Dirty Real Madrid
@@crnac Miki, da se razumijemo: Barca i da pobijedi Milan tesko da ce joj rezultat ici u korist i ona ispada. Mojih 100 maraka na Man UTD (a ja nikad nisam izgubio kad sam se kladio samo na jednu utakmicu isto kao sto nikad nisam dobio na kladionici kad sam se kladio na 10 tekmi) kaze da Real ispada od Man. Čuda se dešavaju pa možda i Man UTD ispadne a ja budem gledao za onih 100 maraka ko cuko (u sto cisto sumnjam). Kup kralja - navijacki, Barca domaćin, realno bolji su i u formi i u ligi + imaju prednost dali su go u gostima. Valja u grotlo Camp Nou ;)
Kako je Mourinjo likovao samo prosle sezone kad ih je Barca stigla i kad se odlucujuca utakmica igrala na Nou Campu. Sjecate li se kako ste samo popusili. Ili onda sa Interom kad ste govorili da cete im uvaliti 3-5 komada. Oj kako vas nafurane samo uvijek spusti na zemlju. Mourinjo car. Steta pa nam sad dolazi onaj papak i ucitelj glume da mijenja jednog od najboljih trenera i legendu kluba, naseg Juppa, ali valjda ce i on biti brzo protjeran nakon nekog vremena. Je,ba,l,a vas vasa gluma. Jedini razlog zasto Realovci glume je sto i vase ublehe glume i stalno traze zute i crvene. Eno, mi smo prosle godine odigrali dvije postene i odlicne utakmice sa Realom pa nisu se nista bacali po podu. Pitajte Arsenal, Milan i Inter sta misle ko su najveci glumci na svijetu. A garant ima i jos ekipa, jer ja samo nabrajam one koji su se vec javno izjasnili..Nema utakmice u ligi prvaka u kojoj niste okruzili sudiju da trazite penal i to nije sala vec ozbiljno.
papčino,a -16?????????????????????????????????
Hahaha, koji kralj ovaj Mourinho, al im ga suknu do yaya...hahaha
a da si ucio te svoje kako barca igra i uprava radi mozda bi sta i od tvoje ekipe bilo tesko ce se ko uigrati ko Barca ako ne krene njihovim stopama nije to do trenera i taktike koliko je do toga sto poznaju jedni druge a Realova igra dodaj Ronaldu pa sta bude (dijelom jer i mou tako naredjuje) da nema Ronalda ne bi bili ni peti momku svaka cast ali nek sebi potrazi boljeg savjetnika od moua
vidjecu ga sta ce imati da kaze kad ga Barca izbaci iz Kupa, a ManU iz Lige Sampiona.
Samo da pitam na osnovu cega kazes da je kup vas 99% i da ce Real ispast od MAN UTD ako Barca ispadne od Milana....na koji nacin je to povezano....ne branim nikog samo pitam, ja bih ipak sacekao da zavrse utakmice.
pa ako je po vama veci zlocin glumiti ili simulirati, u odnosu na lomljenje igraca onda ok, vi imate problem, iskreno. pozz
amko, j.e.b.e.m m.a.m.u. i tebi i murinju
COVIJEK JE UPRAVU SVE STO JE REKAO I TAKO JE HEHHE NEMA STA SVAKA CAST
Mourinjo je jedan od najboljih trenera ikada zajedno sa Fergusonom. Jedino sto voli malo pretjerati u svojim izjavama pa su misljenja ljudi oko njega podjeljena. Inače trener svih trenara haman ko Ćiro :D
Vidi ove djece, koljaca, da je po vasim pravilima ne bi nijedan igrac dozivio 22. rodjendan kao aktivan igrac vec bi svi bili poluinvalidi. Vi bi dozvoljavali Pepeu krvniku da polomi noge covjeku a da ne dobije ni opomenu. Pa onda bi stop-igraci odnosno odbrambeni vrijedili duplo vise nego golgeteri i napadaci. Imas dva čobana koji polome noge suparnickom timu i onda mogu njih dvojica sami savladati golmana. Barca rules papci, Liga je naša, Kup kralja je 99% naš, a ako ispadnemo iz Lige Prvaka ispada i Real od Man UTD pa ga svakako opet Real duva na sva tri polja a Barca samo na jednom ;)