Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to moze biti samo plus, ak naucis po blatu i kamenju igrat onda na finom travnjaku letis
koja pogubna.sirotinjska izjava
Vidi se kako lete kada igraju u europskim takmicenjima, ne docekaju 2. pretkolo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
slika i prilika države..pa ovo je država koja ne može da osigura školski WC bez sadake a kamoli što drugo..ajde sikter
Jbo matee stid me pogledat ove slike. Katastrofa
Bruka na kakvim stadionima se igra. To su krompiralista, nisu stadioni. A u upravama sjede glavonje, koje sebi namjestaju platu po par hiljada maraka, dok im tereni izgledaju na sve, osim na normalni fudbalski travnjak. BRUKA !!!
mogli su navijaci na tribine makar staviti najlone da ne ciste kad ovim uhljupima na terenu ne mozes objasniti
koga boli racku za to
Treba na sve terene staviti plastičnu travu tokom čitave godine
blato liga
Meni je najžešće kad počnu šlajdrat za loptom.
prioritet je za svaki od ovih terena prvo da se poravnaju, nema terena da nije pod nagibom nekim pa jel to umjetnost neka..za nas ocito jest..cega se bojite, da vam zahvati na terenu ne sjebu odvodne kanale i grijanje ispod terena ahahahah
Kocnica nam je savez koji ne ulaze pare u Ligu, koji kaznjava klubove za jebene megafone dok druge za nacionalizam ne kaznjava.... kakav savez takva liga.
ovo..ova..onaj...ono na grbavici je imalo svjetsku premijeru megablamaže protiv belgije. pa jbt konj ko da je napoelon prosao s vojskom naprijed i u rikverc i na pola puta se potukao sa rusima, britancima i austrijancima
Čuj stručnjaka kaže održavanje terena košta 100.00 KM godišnje, Pa sa 100.000 ne možeš održavati park te veličine a kamoli nogometni teren. Il je ''stručnjak'' za varijantu : ispaša na fidbalskim terenima u funkciji održavanja trave na 3-5 cm visine. (Specijalne kosilice, valjci, dohrana i prehrana, prskalice, odvodnja vode, drenaža...).
U Hrvackoj rade ko Svabe sve za Sport a kad visi kako je tipico posto glavi spozir SKYA i lige. Kodnas sve na baterije, u sportu nece niko da ulozi ni marke a svi hoce da dobiju milijone od sporta nakraju jebiga .
Raditi reflektore ???? Pa valjda su tereni prioritet , u nas je sve naopako
Tereni su doslovno oranice, čast nekima. Žicom odvojeno od kukuruzišta, nemaju ni refektore, tribine. Krave nam pasu u poluvremenu.
Ko gubi...ko gubi...ko gubiiiiii ....mora tugu kriti...nekad ce sretan bitiiiiiii