Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo je počelo s ostavljanjem Montelle, koji je praktično i dokrajčio ovu sezonu Milanu, iako još nije ni polovina. Pa onda mutava uprava dovodi običnu budalu kao što je Gatusso, koji veze nema s trenerskim poslom, šutnuli ga gdje god da je bio. Čak ni s djecom u mlađim kategorijama nije imao uspjeha. I čemu se onda nadati? I dalje tvrdim da Milan ima dobru i kvalitetnu ekipu, ali ti bez trenera ne možeš ništa.
Da je na klupi Ancelotti, Ranieri, Conte, pa čak i Tuchel, to bi bila drugačija priča. Ovako, zaebi sve to.
Mene je najvise iznenadilo kad su Bonucciu dali kapitensku traku iako je dosao iz rivalskog kluba i igra prvu sezonu u Milanu. To je bio dokaz da u Milanu nemaju vise dinastijskih igraca tipa Seedorf, Inzaghi, Gatusso, Maldini. Sad su tu sve novopečeni igraci koji se mijenjaju iz sezone u sezonu i koji ne duguju lojalnost Milanu. Zato se i raspada klub koji je prije bio sinonim fudbalske sile
Sta se desava sa ovim klubom? K'o da niko u upravi nema mozga, strasno
Ne vole igrači trenera diktatora, namjerno ga bojkotiraju
Ovo je sramota!!!!!! Milan se ne gradi kineskim novcem nego igračima koji vole ovaj klub.
ovakvog milana bi i radnicki dobio
Valja raji ispunjavati popravne
cekam za pare oba tima ☹️☹️
Na šta je spala ova ekipa, ovo je baš jadno