Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ligu smanjiti na 10 klubova
Ko da je posjeta u prvoj ligi hrvatske bolja? Sta hocete da kazete?
Kako nije. Split, Rijeka, Osijek...daleko od dobroga ali nije ni ovako trulo kao u PL.
U ligi su potrebni novi investitori, ulaganja u stadione, igrace. Potreban je iskorak da neko udje u Ligu prvaka ili realniju Evropsku ligu, da se privuku sponzori i zaradi novac. U Srbiji i Hrvatskoj je stanje koliko-toliko bolje jer su zadnjih godina cesto Rijeka, Dinamo Zagreb, Partizan i Zvezda ucestvovali u evropskim takmicenjima.
Zalosno je ovo sve!
Da ne bi povreda, Musemic nikada ne bi stavio da igraju takvi talenti kao Sabanovic i Mujakic. Propadali bi na klupi ko Heric sto propada. Ako ima malo vizije, vec moze sloziti tim za iducu sezonu. Neka izdvoji 2mil€ za l. beka, stopera i napadaca. Ostalo sve ima
..kakva liga takva i posjeta. Slijedeći vikend će biti jedan od najslabije posjećenih derbija u historiji Želje i Sarajeva ako već do sada nije rekord oboren, slijedeći vikend će garant biti!