Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
230 miliona za Kutinja i Dembelea, još 240 za Lenglea, De Jonga i Grizmana. Žele Neymara, ali nemaju novca. Šta radi njihova čuvena akademija koja je stvorila Puyola, Čavija, Iniestu, Mesija, Busketsa, Pikea...? Već godinama nikoga iz nje.
inace svii graci Granade procijenjeni na 35 miliona, a barsini preko milijardu
to je ono kada nemaš tim da sam dere bez taktike, onda se pokaže koliko su loši treneri i Zidane i velverde
prdačine od kluba, previše fudbalskih zvijezda u klubu mora imati trenera jačeg od njih a ne da ti pojedini igrači određuju sastav i da trener nesmije progovoriti/kritikovati
Messi je najveci fudbalski talenat danasnjice,kod Ronalda vise vijezba i disciplina a Maradona najveci svih vremena samo sto je fudbal u njegovo vrijeme bio zesci i puno prljavi.
Ove bi i Tuzla City razvalio.
Ako Real danas izgubi od Seville, ode Zidane a dolazI MourInho