Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo upravo pošteno transparentno od sada pamet u glavu ⚫🔵⚫🔵
Razapinju ovog Amara neki navijači kako je uništio klub, baca ga u dugove, a frajer im posudio očito stotine hiljada maraka da ih ne ugasi porezna,hahah, a na stranu što im je donio titula i titula. Kriv čovjek što je tražio nazad svoje pare.
Amaru se zamjera sto nije htio pristati na dugorocno isplacivanje duga, s obzirom da je Zeljo u krizi, kao sto je to uradio Badzak.
Željo će krenuti nabolje onog dana kad ga privatizuju...
Dao klubu 200 milja kad je trebalo, vekao ih koju godinu, a oni mu onda rekli: Koja ba lova? I kad im je nekako sudski utjerao dug, pa i kroz svoju platu, onda ga medijski lincovali u saradnji sa "navijacima". Ispljuvali covjeka sa kojim su bili prvaci i koji je dao lovu iz svog dzepa. Svjetina i basibozuk bez obraza i pameti.
Onaj Mozzart nije jos doniro samo islamskoj zajednici! Nevjerovatno likovi od kladionice doniraju kasicice za nezbrinutu djecu! Otislo sve u pm! Odron
Treba vidjeti jesu li sad posudili od drugih da namire ove. E željkane željkane sve si bliži Vlakovu.
Dugorocna odrzivost je ulazak investitora a ne petnaestogodisnja otplata dugova i mrcvarenje i kluba i navijaca. Pa Vinsent Tan je otplatio sav dug Pitara iz lijevog dzepa. Ovdje se sve svodi na navodno ocuvanje klubske imovine ili se mozda ista cuva nekome odabranom koji ce se pojaviti kad klub dodje na nulu. Postojeca uprava je usla kao prelazno rjesenje da bi omogucila ulazak investitora a odomacila se vec godinama na tom mjestu.
ma brko ima toga jos po ladicama 😂
Ovaj Osim im se dobro krvi napio
Zamisli imaš da pozajmiš 200.000....
Uz koliku kamatu?
katastrofa, nista nisu napravili a lovu uzeli
cestitke predsjedniku na transparentnom vodstvu
Amara nisu nikad odjavili i vodio se kao uposlenik i to su ine zatezne kamate koje je on mogao uzeti i vratiti klubu a ovo što je posudio u redu je da se vrati
lijepa vijest! amar je finansijski unistio zelju u posljednjem mandatu i to be sportskog uspjeha. mozemo napokon da prodisemo mada ce trebati jos dosta vremena da se stabilizujemo.
Pojasni svima kako je to unistio Želju !
Subota svi na Grbavicu! Naprijed Željo ljubavi moja
Amaru Osimu vracen dug a sta je s onom pricom da je dva tri puta naplacivao istu pozajmicu i kad ce objava imena ljudi koji su opljackali klub i mad ce tuzbe protiv tih ljudi
Amar je vise puta davao pozajmice...
Sad brko moze opet na trenersku poziciju...