Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Namješteno ili ne, on je jedan od važnijih sportskih ličnosti naše države. Satro bi ga Blaž za 3 sekunde da je ustao.
U civiliziranoj drzavi niko ne treba da ustaje, kad ce te vise to shvatiti! U civiliziranoj drzavi za tuce se ide u zatvor, magarci!
aj tinks rezultat iz real
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Baka je kralj. Legenda jugoslavenskog fudbala. Idol Zidane-u. Navijam za Zelju, ali Zeljo nije sampionski odigrao protiv Krupe na Vrbasu i protiv Sarajeva. Zrinjskom je penal poklonjen, to je jasno svima, ali crveni zaista nije trebao biti. Tako da, Zeljo je sam sebi kriv sto nece biti sampion. A Baka zasluzuje svoj prvi trenerski trofej. Cak je i nasa reprezentacija vrhunski igrala dok je on trenirao, a imali smo 7 od 11 ispodprosjecnih igraca. Nadam se da ce opet biti selektor.
Ili se meni cini il svi ovi sto im tepamo Bake imaju neki cok pa il ga volis il ga mrzis,nema sredine...a Baka Sliskovic je kralj i nenadjebiv lik,masivan respekt sto je usutko ovog kera nepismenog,kao sto je i vecina novinara danas,huskaju laju lazu i mahom su nepismeni!
Ili se meni cini il svi ovi sto im tepamo Bake imaju neki cok pa il ga volis il ga mrzis,nema sredine...a Baka Sliskovic je kralj i nenadjebiv lik,masivan respekt sto je usutko ovog kera nepismenog,kao sto je i vecina novinara danas,huskaju laju lazu i mahom su nepismeni!
Da tuga bude veća Radnik se uopšte ne buni, mislim da to dovoljno govori. Na ovakav sraman penal u 94-toj minuti bi nekom glava letila da nije sve izrežirano!
Što se crvenog tiče ni Zrinjski se nije mnogo bunio kada ga je dobio. Ovo je samo još jedan niskobudžetni film u režiji saveza. Sve je izrežirano od crvenog, vodstva Radnika do preokreta sa igračem manje i sramnog penala u 94-toj.
Kad je ovaj seljak znao ista drugo osim igrati? Ofarban i lakiran u ofijelu misli da je faca a cim zine sav se resetuje.
"Zašto ne govorite o crvenom kartonu?" - E moj Baka! :0))) Pa to je bilo samo pokrice za ono sto je uslijedilo. Vi kontate raja glupa.
DALI JE 1 BOD TREBAO FK RADNIKU ZA IZLAZAK U EVROPU ILI PRVAKA OVAJ SUDIJA KRIMINALAC IZ GRUDA DOSUDIO NEPOSTOJECI PENAL U 95 MINUTI TI SLISKOVICU I ZRINJSKI NEBI TAKO LAPRDALI A KAKO BI VEC IZASLI IZ BIJELJINE TO BI SE VIDILO
Koji je ovo lopov ccccc
Covjek je u pravu.Sad neko jaukanje ovo ono,pa Zeljo je imo sve u svojim rukama sami su krivi.Nisam navijac ni jednog kluba ali Zeljo kako je igro nisu ni zasluzili da budu prvaci.Sarajevo da je igralo kao zadnje dvije bili bi sad nsjmanje 10 bodova ispred svih.
U pravu si, Zrinjski je zaslužio titulu kupujući je, drugačije ne bi ni došao do nje jer bi taj Željo kojeg pominješ i kao tako loš opet imao više bodova. Sad zamisli kako je tek onda Zrinjski igrao kada je prokockao 11 bodova prednosti pa je na kraju morao Beusa zvati da postavi Bandića a onda istog potplatiti da bi došao do mjesta gdje jeste.
Budimo realni,jači klub je dobio. Od 48 minute Zrinjski je bio sa igračem manje...Pobjeda je zaslužena!
A ja novinara i govana...ulazi u prepirku i cak prijeti... Pa taj na zapadu ne bi smio pisnuti... Pogledajte kako Trapattoni daje intervju kad je vodio Bayern i kako novinari sute...gospoda...
@Koka Novinar ima legitimno pravo da pita jel mu se jutros digao i nema tu nikakve glume autoriteta trenera a oni koje usutkaju bake, trapatoni ili slicna marva i nisu za novinare
Ne razumijem prijetnju od strane novinara...postavi pitanje...njegovo je hoce li odgovoriti ili nece i to je to... a ovaj novinar jos se prepire sa njim i prijeti...
Mogo je dat tri crvena opet bi po bijedi li!!!
veliki govornik, nema sta
DA SAM JA BIO NOVINAR KROZ PROZOR BI KOCKAR BAKA PROLETIO KLO.AR
Bio je penal. Prije pada, jasno se vidi kako ga je odbrambeni igrač s leđa gurnuo rukama. Sve ostalo je slobodna sudijska odluka. Po meni sve čisto kao suza. Penal ko kuća. Ali treba naći krivca za svoju lošu igru, to je proooblem malog želje.
zrinjski je oštećen penalom i to nije sporno