Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
reče to Pep i osvoji sve,amin!
\"Kad imamo loptu, ne možemo je izgubiti. I, ako se to desi, treba trčati i oduzeti je. U principu, to je to\" I to je bilo to. Po tome je Barca postala prepoznatljiva a ovaj čovjek je svakako legenda.
glu.pane :D prop\'o ti klub ba hahaha cuj vadi se na inter..ti si jadan ako se vadis na gradskog rivala :D a i jako si gl.up..to si dokazao u prethodnim postovima :D
lako je bit najbolji kada namjestas utakmice.....:*
CUJ OVOG AC MILANA ZADNJI DERBI S INTEROM DOVOLJNO POGLEDATI HAHAAHHA LIJECIS KOMPLEKSE PREKO OMRAZENOG GRADSKOG RIVALA STO ZATO STO \"TI JE KLUB\" U SREDINI TABELE DA NE KAZEM U BORBI ZA OPSTANAK JER \"TI JE BERLUSKONI\" NA SUDU I CEKA SE PRESUDA U KOJOJ MORA ISPLATITI PREKO 500 MILIONA EURA STA MISLIS STO SU PRODATI SVI NAJBOLJI A NIKO NIJE KUPLJEN CCC namjerno caps lock zbog takvih kao ti duduka koji su corotinje najvece pa Juve je zna se i sam trn u oku zato sto je najjaci zato je i upropasten
Ne preskakati terapiju. Pilule redovno piti.
A Smor otprilike ovako priča svojim: Pepe, tebi ne moram ni reć ali za vaki sličaj, ti onom malom uljeći džonom kad god stigneš i đe stigneš. More i lakat u njušku. I svakom drugom takođe. A ako te ko pipne nama da te epilepsija zdrma. Samo pazi kad se trzaš, da slučajno ne odalamiš usput kojeg našeg kao onomad Arbelou u koljeno što odvali. Marcelo, udri i samo udri. Sergio R. i na tebe se ovo odnosi mada sve to ti dobro radiš.... Iker papčino šta gledaš i šta se čudiš? Dohakaću ja tebi i takvim kad tad. Ja sam ovdje glavna faca.
Ibra je njega davno procitao, dzaba ova knjiga, zna se kakav je seljak Pep.
Citam komentare neke i ne vjerujem , kaze \"kad preuzme neku drugu ekipu i osvoji sve postovat cemo ga \" Aaa sta je Barcelona bila 2008 godine i nekoliko godine prijeee ? sta su bili Xavi , Iniesta ,Pique , Busquets ,Pedro ,Messi prije nego je on dosao na klupu , bili su dobri ali pod njegovom palicom svi su napredovali .. toliko titula osvojiti u 4 godine to moze samo MISTER..on je napravio ovu Barceolonu i ostat ce upisan kao najbolji i najtrofejniji trener u njenoj hisotriji !
zato sto znas da sam upravu ;) a dovoljno je pogledati samo zadnji derbi sa interom i sve ce ti bit jasno....
On je jedan gospodin, a mnoge razmazene zvjezde su zalile na njegov odnos prema njima ( Ibrahimovic ), jer nisu shvatili najbitniju poentu u kolektivnom sportu, da nisi niko bez svojih suigraca. Pokusavao ih je takodje uciti da su skupa auta i ostali statusni simboli samo lijecenje svoga EGA i KOMPLEKSA. Na zalost toliko razvijenu svijest vecina nema.
pa ne biH dzaba bio u zatvoru..sa ovom greskom si iskljucio svaku mogucu komunikaciju sa tobom :D jao glup.ane..je.b.em mu ma.mu ko ti prokopa internet do kuce :D
sto se bunis del piero, pa ne bih covjek valjda dzaba bio u zatvoru i ne bih valjda dzaba djubrentusu oduzeli one titule i znas i ti sam da je Milan uvijek bio bolji od jubeta ;)
conte ti se n.a.je.be mam.e laganini ;) ajde bori se za opstanak kur.chev najbolji prijatelju :D
conte je najbolji, al u zatvoru.....:P
Je*o ti ja mat*r, Ferguson je 30 godina trener kluba, gdje se promjenilo 3-4 generacije igrača, i sa svakom je bio gigant.. Ovaj de*il je vodio ekipu sa tri najbolja igrača na svijetu Messi, Xavi i Iniesta, tri-četri godine, opali ga Mourinho jednu sezonu i uhvatio se noge.. Strah da ga ne počne redovnu pušiti.. U tome je veličina Alexa Fergusona, dobivao ili gubio uvijek je bio tu i ostvario je nešto što nijedan trener neće nikada.. Deb*lu, ustani pa spomeni gospodina iz Škotske.
Jedan je Tomislav Ivic, trenirao je mnoge klubove sirom evrope sa kojim je osvajao more titula.pa i murijo je ucio zanat kod Ivica