Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još kad biste rekli da je Luis Cesar Menotti bio selektor Argentine na Svjetskom prvenstvu 1978, bio bi vam preuzeti članak jos bolji.
Imajte u vidu da zavist najviše izjeda onoga ko zavidi. Džeko i ne zna da ti postojiš, a tebe pojede to što je on upisao svoje ime u historiju, a ti si običan miš kojeg samo mama voli. Možda ni ona...
Svaka čast i skautu koji je znao procijeniti veličinu Maradone. Taj skaut Louis Casare Menotti kasnije je s AArgentinom postao prvak svijeta.
Skaut je samo popunjavao formular, a u kakav to formular mozes staviti Maradonu? Ima film o njemu i prica sa njegovim trenerima. Oni kazu da su igraci ili izuzetni talenti ili su prezivljavaci (bore se za svaki pedalj). Maradona je bio oboje.
@hakenputz kod naših u izvještaju stoji procenat uzimanja plate od igrača.
kad su izbacili ovu otpornost na prekrsaje, sve je otislo u tri lijepe.
Prije da je ovo pisano kada je postao izvanredan,uspješan i popularan,
Nisu ocijenili igranje rukama. Cista 10ka
Zar to nije pod igra glavom?
Objavljen i izvjestaj scouta koji je pratio Dzeku na pocetku karijere: Kloc.
hahah koliko su samo Maradona i Pele precjenjeni u historiji fudbala..njih dvojica Messiju i C.Ronaldu,u današnjem modernom dobu,mogli bi kopačke čistiti samo a i statistika sve govori..Nego narod tada bio mnogo zatupljeniji nego danas i svako ko probaci loptu kroz noge ili zabije makazicama je bio zakivan u nebesa..dok danas i Crouch makazicama zabija..dvije najveće ublehe u historiji fudbala Maradona i Pele
@iksDe Jbg i Kasparova bi današnji svjetski prvaku Carlssen tukao zatvorenih očiju, ali svako vrijeme ima svoje legende.
ono sto su Maradona i Pele radili mnogi "najbolji" ne mogu ni u snu.. ti da si samo jednu utakmicu Pelea vidio, tu tehniku za tadašnje vrijeme pa CR je nikada ni imao nije covjek je tada igrao moderni danasnji fudbal. Maradona, prijatelju titula sa Napolijem u tadašnjoj Seria A je sve sto treba da kazem to je kao da danas Messi ode u West Ham i osvoji ligu sa ovom ekipom... ;)
Konzumiranje koke: ocjena 10
Poceo trenirati sa 11 g. Do tada igrao oko kuce.
Zadivljujuce karakteristike za igraca...aferim...