Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOS-ovac i SDA lopov Ajnadžić je obećao novi stadion. Nema prevarant iz sela Kukavica vremena stići od uzimanja provizija i ugrađivanja u zavrtavanja rupa od 50 hiljada KM.
@Antiboot TI antibot botino!? hajd iskreno...ko teplaca za ovaj fasizam koji prosipas ovako slobodno na najvecem zlu bh medija KLIXU???
Grbavica ko Standford Bridge
Za sve kojima se to ne svidja,ostavite Grbavicu na miru,zasluzila je jos bolje nakon svega sto joj se desavalo.
Zeničani su zapušteni sami od sebe, kulturološki, mentalno, intelektualno, i u svakom drugom pogledu, taj grad je holografska projekcija sa jezgrom u KPZ.
@Prometheus074 ne u KPZ,nego u SDA I setelitima im
Grbavice Grbavice imas dobru travu
@keraa187 I imat ce jos bolju
Ponosan na Grbavicu,al jos ta juzna tribina fali,i tek ce onda sminka da bude,Kosevo pod hitno treba oboviti i uloziti u njega,jedini je stadion koji bi trebao da ima kapacitete za utakmice Repke,za sada Grbavica je broj 1 za Repku,ali kapacitet stadiona je i dalje mali.
@Cupakadabra1987 jeste mali ali moze biti pakao za druge koji budu igrali protiv nase repke,bolje manji stadion s paklenom atmosferom nego veliki s polupraznim tribinama,svakako Kosevo treba obnoviti da bude dostojan nositi Hasetovo ime,osim toga Kosevo se moze koristiti za razne sportove a ne samo za fudbal.
Vrapčići su Mostar!
Navijac sam Zelje,ali sramotno je da onako izgleda Kosevo.Treba se nesto uraditi povodom toga,jer to zasluzuje i klub i grad Sarajevo.Cast nasoj Grbavici ali mislim da bi Kosevo kao naj veci moguci stadion trebao biti mjesto gdje se trebaju igrati utakmice reprezentacije nakon njegove rekonstrukcije.
Grbavica pa deset mjesta prazno!
Klixe i Široki Brijeg igra u Premijer ligi,a nije daleko od Mostara. Pecara je u savrsenom stanju :)
Grbavica prava ljepotica
Vatreni sam bordo navijač. Ali komšije imaju stadion za 10 za naše uslove. Svaka čast.
grbavica najbolja i repka treba tu i igrat TACKA
Stadion Rodjeni, sve cisto i uredno. Ha ja
GRBAVICA DRAMA! Ko da nije u BiH
Čelik Zenica🔴⚫🔴⚫ ZENIČKI DO KOSTI
Pa vrapcici pripadaju Mostaru, kakvo je to odvajanje. Prvi bajern minhen ja mislim ima stadion skroz grada pa svak govori da je u minhenu a ne znj naselju.
@RukfašBratee Taman sam htio napisati da ovi novinari iz Sarajeva pravo na sjedaju na ujkanske podvale. Ako već pišu da je ovaj u Vrapčićima onda neka kažu i za onaj gradski da je pod Bijelim brijegom. I jedno i drugo su MZ u Mostaru.Ili da su oba u Mostaru. Pa nikada ni jedan stadion nije napravljen u sred čaršije.