Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi kandidati koji se spominju , ništa posebno.Sve je to u pet deka sa Papetom.....
...e dobro jutro kolumbo...trazit cemo mi njega nazad vidjet ces...a drugo u sred kvalifikacija se ne mjenja trener...on nije trebao dobiti mandat posle svjetskog! a sad je bezze bilo, trebalo ga je pustiti da izgura do kraja pa kako god...jer je ovako situacija za naslijediti nekom nezahvalna!
Čuj ne mjenja se u po kvalifikacija... pa onaj italijan dobio nogu u Grčkoj nakon 3 utakmice i poraza od Farskih ostrva koji su objektivno zemlja za Kipar... sve neke definicije koje samo mi haman treba da primjenjujemo, a u ostatku svijeta što je priča drugačija to je ono druga priča.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma nije problem ni Hadzibegic'' ako cemo igracki, to je bio jedan fantastican stoper, kao trener nije puno postigao, obzirom da je jaka konkurencija, jer danas svako igra fudbal, svako trenira, kad bi znao covjek biti mudar, odmjeren prema nasim lopinama savezu i repki'', zatim da ga zmajevi''' uvazavaju i postuju moglo bi se sve sloziti, a posebno mislim da nje covjek od inata i da nije ters kao Pape''', gdje bi ga interesovao samo kvalitet fudbalera, sto nebi bio bio neki problem kad bi Hadzija dosao za selektora. Preko 50% vjerujem u Hadzibegica da bi mogao iznenaditi i postici puno sa repkom. Jos jednom Sretno zmajevi.
Igrali smo dobro al nismo imali sreće Odlićno se pokazo ovaj mali što igra u domaćoj lizi al je izosto ućinak svih igraća. Remi protiv Farskih je realan rezultat....mislim protiv Andore.
vizije k'o s televizije pokazao si sta znas prije desetak godina sad odskakuci
volio bih da grijesim, ali, novi selektor repke bit ce Rajevac. kvalitetan strucnjak i srbin, kandidat FSRS-a.
ovo je samo jedna velika predstava, a mjesto se pravi amaru osimu. živi bili pa vidjeli
Cuj ovo svoju viziju prezentirao danijelu piricu hajahhahahaha i jasminu bakovicu te seadu stvarno ima da bude selektor
Ko god da dođe neće biti bolji od Sušića, i neće se plasirati ni na jedno veliko takmičenje.
haj nek bude i on pa nek sve sjebe njega posebno niko ne j ebe 2 %
...u prevodu rekao svoju cijenu :-D
Izmedju Hadzibegica i papeta napraviti poredjenje? Pa onda nije trebalo mijenjati papeta. Jednostavno...
njegova vizija i vizija vecine bh navijaca su skroz razlicite
koji vam je kurac,zar vi mislite da se navijaci bih svode samo na sarajlije?
pa vi stvarno niste normalni zar mislite da se navijaci bih svode samo na sarajlije,ima nas i iz banjaluke koji ne navijamo za zelju i sarajevo