Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje li je onaj kompleksaš "vratiosekorenima" da piše kako su srbi bolji od drugih naroda i da drži predavanja o plus minus razlici..Samo da mu javim da mu Teodosić ima -26 razliku a jokić -8 i četri velika poena uz šutiranje 0-4 sa trice i 2-9 šuteva iz igre za 25 minuta..
@Realno25 Možda je otkrio da ga je pravio Mustafa a ne miloš..
@MagdalenaM HAHAHHAHAH Kad mi neko napiše da imam komplekse a taj isti čovjek dolazi ovdje da provocira e onda baš vidim o kakvom čovjeku je riječ HAHAHHAHA hebo te tito pa srbin mi govori da sam kompleksaš a oni ovdje dodju da svoje komplekse i mržnju pokazuju..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odličan je bio za 17 minuta koliko je igro Portland stvarno igra fenomenalno u zadnjih par utakmica..
@Error404 MVP MVP MVP
Ma koliko pokusavali da ga progurate, Nurkic jos uvijek ne spada u nogomet.
trener je juki malo smanjio minutazu jer ga cuva za play-off nece da ponovi gresku od prosle sezone kad se povrijedio prije p-o jer zna da bez njega nema sta traziti protiv ozbiljnih ekipa..sa ovakvim lilardom i jukom i CJ portland ce biti vrlo opasan u play offu
JUKA MALOGRADJANIN!!!
ponovo text o juki MALOGRADJANINU...JUKA KOJI NECE DA IGRA ZA REPREYENTACIJU I MISLI DA JE NAMA CAST JER IGRA ZA REP. A VI GA OBOZAVATE ?!?!?
Sto ga vise mrzite, mi ga vise volimo 🤷‍♂️
@miljacka30 tko su ti MI mrzimo i MI volimo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nurkiću bi mozda bilo bolje da napusti Portland jer dok je ovog trenera nikad nece imati neku veliku minutazu od +30 min npr. Uz takvu minutazu njegove brojke bi bile imresivne, bar ja mislim.
solidan u pobjedi portlanda, 18min , izašao 4min prije kraja 3/4, i nije se više vraćao, nije bilo potrebe, jer su vodili +20poena... Imaju dobre šanse da ostanu 3. na Zapadu... nego danas je loš dan za ove serbijanske fanove, denver izgubio od lošeg Dalasa, a Đogat bljirao sa 4 poena za 26 minuta...
ne volim ni ja Jokića, al je dobar. Ovo nije bila njegova noć.
Ne znam sto ne volite Jokica, momak je strašan, a to neko rivalstvo između njega u Nurkića je više medijski napuhano
Portland sve gazi. 8 pobjeda u nizu
samo 11
@gumenakita Ne čuvaju ga nego hoće da mu obore vrijednost prije potpisivanja novog ugovora a svakako nemaju potrebe za njim jer lilard daje 40 poena u zadnjih 10 utakmica..
jeste dobar i ave al ima istih igraca poput njega da samo skace za milion a on ce zeliti oko 20 a ne isplati se za karinu od igraca poput njega
PRIKAŽI ODGOVORE (1)