Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posteno tuzla city i sve cestitke...mada utakmica i igra ko muhe bez glave ..rak ociju dobit od ove bh lige. Samo kad bi svako imao sudjenje i uslove kao sto su bili danas mozda bi i liga bila bolja vremenom.
Bravo Tuzlaci...
Tuzla City je z Federalce Mac City
Igman Konjic preuzeo prvo mjesto u prvoj federalnoj, zato nema asa? :D
Mislio sam da će ih Velež dobiti ali ne da se ova Tuzla. Evropa najvjerovatnije Zrinjski, Tuzla, Borac a to 4. mjesto ostaje borba, ukoliko osvoji kup neki od prva tri.
vehlez vrapcici tuga s juga
Pp onome sto sam vidio Velez igra na vrat na nos. Ni tamo ni vamo. Ja sam Zeljovac ali mora se reci da je Musemic daleko najbolji trener u ligi.
velez komedija od ekipe, nadam se da nece biti nekog kmecanja