Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imate,imate samo se hvalite njima.Treba žestoko kazniti reprezentaciju.N***lje joj zabraniti učešće na kvalifikacijama za sljedeće SP,jer ove kvalifikacije su svakako pušiona.Ha-ha.
Ogradiivat ce se jos vise kad im ovi hajvani dodju na tekmu i sjebu BiH reprezentaciju kad bude igrala sa Izraelom.
imala sam momka koji mi je lagao da zivi u becu a ja sam nasla njegovu licnu austrijsku i pise da zivi u wieni..smrad lazljivi
Da bog da da vas zaobidje "po usima".
Nemate vi veze ni sa cim uhljupi
Oni se tek sada ogradili umjesto da su to ucinili odmah nakon dogadjaja. Kakvi amateri i diletanti. Culi da su tuzeni te se sada ogradjuju
Svakome je jasno, sem NS, da ce se zbog ovakve stvari podici tuzba. To jednostavno ne moze proci a da se ne kazni. Oni trebaju da rade i sa navijacima jer su i oni dio tima. Sport je sport a politika je politika. A diletantizmu nema mjesta.
@KLIXonja koja ba crna TUZBA???? zbog GEGA i zbog KOGA?? 1- Kao PRVO, nema DOKAZA da je bilo ko vikao "UBIJ jevreja" (snimak, pouzdani svjedoci itd) 2- drugo, i da jeste neko iz mase vikao "ubij jevreja", taj NEKO moze biti BILO KO, tj, moze biti i CETNIK-FASISTA kojih je pun kur i Wiena i Austrija. 3- sve da i jeste to uradio neki "navijac" BiH, on ima svoje IME I PREZIME, a nije dosao u organizaciji BH saveza, i posto je taj lik (ako ga ima) sam ODGOVORAN za VLASTITE postupke, tako, ako iko i bude utuzivan, to moze biti taj FANTOM koji je to (EVENTUALNO) uzvikivao !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)