Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira šta dušmani kažu Nogometni savez BiH je u zadnje 4 godine napredovao eksponencijalnom brzinom. Od prosječnog evropskog saveza izrasli smo u svjetsku silu zahvaljujući Osimu, Begiću, Papetu, Ćiri i svim ostalim bosanskim patriotima. I nastavit će ovaj Savez da napreduju. A naša reprezentacija ima potencijal da do 2016 bude u TOP5 reprezentacija svijeta. Nedavno sam gledao reportažu na ALFA TV o NSBiH gdje su predstavljeni podaci prema kojima je vjerovali ili ne naš savez nakon njemačkog ostvario najviše zadatih ciljeva iz godišnjeg plana. I tu zasluge sigurno ima gospodin Begić. Psi će lajati, a karavane će prolaziti. Ponosan što sam Bosanac. Hajmo Bosno na Euro!
kako postati predsjednik nogometnog saveza BiH
Zasto je Begic i dalje predsjednik kada jasno u ustavu pise da to ne moze biti ako se vodi krivicna istraga protiv njega? Sramota. Imamo sjajnu generaciju igraca koji mogu napravit velike stvari, ali koci ih banda Begic, Susic i tako dalje.
Vecina ovih upitnih igraca sto su bili u reprezentaciji imaju neku vezu sa familijom Susic, obicno im je Sead Susic manager (Hadzic, Vrsajevic, Kvrzic, Tincek itd).
Nek mi neko ukratko objasni sta je uradio ovaj lik, nemam vremena citati ovoliki tekst :)