Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UEFA pravila vrlo su jasna i provode se. Ne radi se tu o zakonima, tuzilastvu ili pravosudju BiH na koje je nas narod navikao. Klubovi se, ako misle da su ubpravu mogu zaliti UEFAi. U Zelji cak ni to ne znaju.
Kad ce savez prijaviti sve klubove koji igraju namjestene utakmice u 1 ligi federacije...
Ne razumijem u čemu je problem Isplatili trenera sa četiri dana zakašnjenjaPravila UEFA to ne dozvoljavaju Uplatnica pohranjena u FSBIH a komisija UEFE pregledava dokumentaciju.Šta treba da sve ljude UEFA smijeni zbog nekih glupana koji se nisu držali rokova????????Da ne bude zabune navijač sam želje još od Čike Radoviča i te generacije .
Samo isplatite čovjeka, i dobijate licencu. Neznam šta je ovde sporno? Vi bi o svemu da polemišete, tuzakate, a imate puno jednostavnije rešenje k9je se zove platite dug Ćao
nema licence za Zelju,Radnik je dobija zato su i cestitali sportski sa ismjehom na licu a opet nema Zeljo navijace od prije 10 godina da odu pred saves,ACAB grupa Manijaka se ugasila a ovi novi su placenici
Moje komsije, spali ste na niskotirazne ekipe poput Celika i Slobode...
Koliko se moze vjerovati ovim odgovorima, toliko se moze sumnjati u istinost.Provedem mnogo vremena slusajuci i druge izjave iz drzava.Sami se uvjerite, bez mojih rijeci u stvarnost, odnosno realno stanje.https://www.sabor.hr/akt/prijedlog-zakona-o-dopuni-zakona-o-fiskalizaciji-u-prometu-gotovinom-prvo-citanje-pz-br-544?t=109406&tid=207835.Nas male (vecina nas je takva), bez obzira sa koje smo strane, nitko ne JE**.
Kome postaviti pitanje zašto savez ne kazni sad Mladena Žižovića zato što je u košulji vodio utakmicu a za istu stvar je kaznio Husrefa Musemića,ako se radi po pravilima i isti poštuju onda treba da za sve bude isto.
@gospodin rajković, na svaku odluku nadleznog organa postoji i pravo zalbe. NS BiH clan je UEFA i FIFA i radi po njihovim pravilima. Pametnom dosta.
Joj al ruse sto je nama sveto majku im lopovsku