Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjeda u grupnoj fazi Lige šampiona donosi 2,8 miliona eura, tako da tih 4,65 eura što dobije pobjednik i nije neka cifra, a kamoli pravo bogatstvo.
Trebala bi biti zanimljiva utakmica.
Max zaglupljivanje širokih masa jbt sve neka takmicenja trofeji nagrade ovo ono ghologuz narod gleda. 99.99%naroda nezna da nogomet kao i mnoge druge stvari koje gledamo i radimo potjecu iz Egipta iz doba faraona samo sto tad nije se igrao nogomet nego ista formacija mah bezveze pišem
Pravo bogatstvo od 4.5 miliona eura. Taman da isplate topli obrok u Manchester Cityu :)
To braćo, samo šutajte loptu po livadi, za milione, hljeba i igara, ha jah... Glupsonsko čovječanstvo nije ni zaslužilo bolje lidere od Jevreja, Saudija, Amerikanaca... Baci je, Putine.
helac1907333! Na daljinskom imas puno tipki, programa na hiljade pa biraj ono sto ti se svidja, a ne gledaj ono sto ne volis. I NE ZAZIVAJ SOTONU! Radije se sam objesi, ako vec ne vidis svjetlo.