Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ih ovo pravilo od 60 minuta bi bilo odlicno za nase zmajeve, ionako igraju odlicno prvih 60 minuta I onda polijegaju po terenu...
Nama je 60 min aktivne igre 👌🏼
@hunter1 Jest. mozemo ih slobodno nazvati Sahat reprezentacija.ILI uvesti novo pravilo za nas - dva golmana u zadnji po sata.
Daj ba za ove naše iz premijer lige da se igra 20 minuta, tad nam ni Real ne bi mogo ništa! Rezultati bi glasili: Zrinjski-Bayern 0:0, Juventus-Mladost DK 0:0, Velež-Barcelona 0:0, Liverpool-Radnik 0:0, Tuzla City- Manchester City 0:1 (opet bi ih sudije zakinule!) :D
Broj jedan roza karton za simuliranje i plakanje. I u zavisnosti od količine suza prosutih za žicanje penala ili faula treba odredit dužinu isključenja. Naravno i da se kazna može naknadno spucat ako se ne primjeti odmah na utakmici, ali onda kazna minimalno jednu utakmicu neigranja.
Ovo stopiranje vremena bi bila praba stvar! Nebi bilo zadnjih 30 minuta one glume, valjanja po terenu. 60 minuts ciste igre !
to onda vise nije nogomet....
https://youtu.be/J71Fe0g3880 OŽDRIBLAJ GA ROLEE HEEHE;)
Nista vam nije sveto...sta urade od najljepse igre..
Svakako ovi naši "nogometaši " umru u 60-oj minuti
Možda ovako bude utakmica duže trajala
To je glupo na prvu pomisao a Boga mi i na drugu
tako nas dresiraju ovi na vlasti haj vako haj nako uh guza svrbi ko meduza...
60 minuta fujj
Meni to sve zvuci blesavo
Ma kakvih 60 minuta, koliko su plaćeni trebali bi igrati 24 sata.
@RazumPrijeVjere Placeni su jer ih gledas. Da ih ne gledas, kao sto recimo ne gledas odbojkase, ne bi ni bili placeni toliko.
Fifa je totalno usrala nogomet,nogomet postaje sve nezanimljiviji uvode neka pravila,onda ova liga nacija glupost ziva
Liga Nacija odlična stvar
Ako naprave još jednu veću izmjenu pravila, nema smisla ni gledati. Pa onda to više neće biti sport na koji smo navikli. Ostadosmo bez fudbala.
Ovi što stavljaju minuse na ovaj komentar ili nikad nisu gledali fudbal ili ga ne vole. Zar je vama normalo da se sada izmijene sva pravila?
u svim sportovima se pravila mijenjanju vremenom i to je tako. Uzmi za primjer kosarku, ranije nisu postojala 3 poena u igri, sada postoje. U nogometu je postojao zlatni gol u produzecima sada ne postoji itd itd normalna stvar, pricas gluposti
Smanjit im plate na prosjecne u drzavi u kojoj zive! Dosta preseravanju i pisanju po sirotinji
i sta ce onda kad zavrsi sa fudbalom ? ko bi igrao za prosjecnu platu i onda nemas poslije toga nista? Nebudali momak
@R3pub Imaju plate jer ih milioni pacenika gledaju. Sta mislis zasto odbojkasi, rukometasi i slicni nemaju ni priblizno visoke plate? Razumijes li pojam potraznje i marketinga?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)