Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog te cuo :D
Opet ponavljam, treba li nama da nas neko iz inostranstva potapše po glavi/ramenu i govori nam: "Good boy."?
Treba
Dabogda ti sve pozlatilo ako bude!
Ruke mu se pozlatile hahahah :)
Aj tinks rezultat iz open..
pa zar neko vjeruje da bih moze pobjedit argentinu
od 18 utakmica pobijedili 14, izgubili 4, nerijeseno odigrali 1?
Sutra ulažem 100KM na BiH, ide hiljadarka u džep :)
ne ide.moras platit pdv :D
Da ti dragi Bog da svaku srecu i zdravlje :=))))
da mu Bog da pamet kad lupa takve gluposti
ja sam ubjedjen ne da cemo pobjediti, nego da smo i jaci, samo treba zamislit da je lihtenstajn i igrati kako znamo. al ako budemo u strahu to je problem, po meni samo nas strah moze osuditi na poraz
Zvao Milana Tarota i ovaj mu potvrdio da će biti 2:1. Još je morao da govori "Ćelavi globus vozi autobus".
Eki sad,novinar bolje zna od onog hrcka?!
E sad kad je ON to rekao, mi je lakse puno...
Bosna je u Brazilu pa makar izgubili svaku 100:0. Srbi su u kurcu mom, nebitni totalno. Na SP idu oni koji znaju da igraju, a oni sto ne znaji mogu samo da gledaju. Takvi ste vi srbi, zato vas i svrbi.. Da da da..
kakav stil poput hrvatske??? mi smo za hrvatsku argentinci bolan
Sad ocekuj minuse od hercegovackih kvazi hrvata..
Kakvi Hrvati, imaće jedan bod u grupo i to mozda mene bi bilo stid. Imas igrace u Bayernu, Realu i Barceloni i ne mozes meda sa kasike. Eto koliko ti igraci imaju znacajnu ulogu u tim klubovima. Ali kad popuse u grupi, opet ce biti mi smo bili treci 439 godina prije nove ere. I tako narednih 50 godina. Doslo je nase vrijeme, jedne skromne drzave, neizvikanih igraca i igraca koji su se sami izborili za ovo. Zato mozemo biti ponosni na nase Zmajeve kako god prosli tamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)