Posjetio Otoku, Grbavicu, Čaršiju...
0
Novinar Daily Telegrapha u Sarajevu istraživao o Džeki
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naše, zlato, naš ponos, naše dijete iz opkoljenog Sarajeva, naš Edin Džeko ! Care naklon do poda, a ovi paćenici što negativno komentarišu mogu samo da ti pljunu pod prozor... paćenici koji neće uspjeti ni u svojoj mahali.
Da ga hoce zabit Dzeko joj nano nanice
transfer za ovog je platio HARIS SILAJDŽIĆ pokradenim parama od donacija, komisija sefera halilovća je utvrdila da su pokrali 8 MILIJARDI a zna se ko je bio vlast. HARISOV najbolji ahbab od rata je ŠEIK ZUBAYD vlasnik MANCESTER CITYJA. koje budale mogu pomislit da je eto slučajno džeko baš tamo tražen pored 7 napadača.... SAX prima lovu za ovaj marketing ko i FTV
DzeCi papKi jedni
glup si ko tocak a i lazes
ISTINA: Džekin transfer platio je Silajdžić parama iz donacija (gdje nesta 8 milijardi hahahaha)...a šeik vam je haretov najbolji jaran ima 20 godina. tako isto i TV1.... razlog je da se skrene pažnja patriotima s rasturanja domovine. ZAPAMTITE : džeko bez misketa nevrijedi 27 hiljada, a kamoli miliona. sad znate zašto ga 6 mjeseci niko nije htio. kad ćemo otvoriti oči???? mediji uključujuci SaX su dobili KEŠOVINU Redžepagića (silajdžića) da promovišu sve..
@konj, da si procitao tekst znao bi zasto se Konjic \"gura\". Ali evo mogu ti i ja objasniti. Muhamed Konjic je legenda u engleskom Coventriju, nenormalno je bio popularan dok je igrao, pa cak i sada. A ovaj je novinar navijac tog kluba i htio je da ga intervjuise.
Sta se ovaj Konjic sa gura??
Sarajevsko dijete, naprijed Džeko majstore, izdigao si se iznad ovog sivila i primitivizma, koji će ti se pokušati da natovare da budete raja.
koji verbalni proliv
Je li uradio intervju s Haretom strašnim i ahbabom mu šejkom zubeydom? Kume hariseee izgore ti NAŠA kesa....
Jel mu nana pitu napravila ?
Nego, jel ovaj novinar platio kartu kad se vozo tramvajima. Nemogu se ovi Englezi tako bogatiti na našim Grasovcima.
Moćan tekst! Svaka čast.
De novinaRI,dođite i o meni malo istražujte,da i ja budem poznat u javnosti,jbt :D
a sto nije posjetio kosevo ma boli ga r.a.c.k.u. za pitare
oleee \\o/