Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koldžo lažove, kad si nam obećao stadion ?! Koliko je prošlo vode Miljackom od tada ?!
@drenchy69 zbog takvih kao sto si ti i tvojih partijskih drugova stadion nije napravljen jer vama crvenima i narandjastima ne odgovara da se stadion pravi kako bi rekla jedna "ugledna" clanica SDP-a inace vijecnica opcine Novo Sarajevo: "ne moze to nacelnice Vama idu bodovi za te projekte".
Cuj to. Da vam neko drugi stadion napravi a da je on i dalje vas....meni nema logike.
Vidi se da se blize izbori
Pa sta 300 stolica 👍💙💙💙💙
Dok se ovako razbacuju novci poreznih obveznika ja se po rupama vozim. U svakom slucaju izmedju ostalog i zbog ovog poteza kojim se pokusava jeftino kupiti nekoliko glasova Koldzo a i njegova SDA su izgubili moj kao i glas ostalih stanovnika moje ulice. Brzo ce se vidjeti je li vise dobio ili izgubio.
Najluđa od svega je investicija u dvoranu kraj stadiona. Za te pare je Grbavica mogla biti kao Wembley, a o poređenju značaja ove dvije sportske arene je bespredmetno polemisati.
bojim se da iz opštine ne počnu uzimati Želji,da ne bude posle i naše je kad se zna da samo željina raja pomaže,gdje su ti pjevači Koke,Gojer,Željo ćevabđinica koji sedmično čistih para imaju po 30 milja a ne mogu 10 stolica kupiti fuj,fuj.........svaka čast upravi i navijačima a posebno Seji Brajloviću koji je izdvojio 5 MILJA maraka ali opet su nama oni seljaci a šminkeri po gradu koji đeki duvaju qurac ne daju marku a busaju se da su vjerni navijači
A što ne može pomoci Želji? Pa nije on MAĐIONIČAR!!!!!! HAHAHAHA😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ljudi moji da vi znate ,kako je on mene bez posla ostavio . Ja prosao na konkursu i dobio obavijest da sam primljen ,direktno me nazvao predsjednik komisije i rekao doci ces jos za par dana na razgovor kod nacelnika.Sutradan mi postar donio dokumente nazad .
A gdje su učenicima stipendije ?
ne kaki matere ti
sta je rec...do,sad amo skupilimozemo sve stolice nove staviti hahahahh SAMO NEMOJ DA FUSERITE OKO TRIBINE ISTOK MOLIM VAS!!!
Bas je ovaj Koldzo neki, samo 300 stolica?cc, najbolje da im je stadion napravio, a isti da bude u njihovom vlasnistvu buhahaaahhahahaha koja mitomanija od kluba. Nk maleni :D
coki nam ga preko pantolica!
Koldzo nije ni 5% pomogao koliko je mogao, vise je odmogao !
Koldzo jel te stid ?!
Željo najjača institucija BiH. Fuck Malaysia, visit Grbavica.
jes jarane u pravu si,toliko ste jaki da cu ja kao pitar kupiti vam dvije stolice. jbaji ga buraz da imam i vise bih vam uzeo samo da ne prosite na sve moguce nacine. A ako kupim jedno 6 stolica hocu li izaci u novinama da me stara vidi? :)
@rf81 Ček, jesi ti svjestan da ovo pišeš kao navijač kluba koji se prodao ne bi li isprosio pare za pokriće dugova?!
bez zezancije sad, ali koliko stolica se do sada kupilo i jel ih planiraju lagerovati i cekati da se istok napravi, hoce li mjenjati sa ovim novim vec postojece stolice na stadionu?
Mislim da će se samo popunjavati praznine i eventualno oštećene stolice mijenjati. Ostalo sve ide na dopunu sjevera i za istok. A skontaj, circa 120k KM je skupljeno + 50k KM od A-Z sponzorstva za istok + 50k KM od kantona za istok + ovih 10 hiljada za stolice od općine ... a na stranu klubska sredstva i eventualni novi grantovi i sponzorstva.
A sto se ti oko toga sekiras???Imate fino nas gradski stadion Hadison na kojem igrate pa se oko njega brini!
hebem vam vise komunjarsku mater, pa jel FAKAT ok da idioti pare na posrane stolice trose kada je grad pred bankrotom. Ne postoji opravdanje za ovaj, nacisto ciganski pokusaj kupovine glasova!!!!
Ovim putem pozivam sve navijače drugih klubova u Sarajevu iz Novog Sarajeva da ne glasaju za ovoga šarlatana, jer on vaše pare troši samo na pomoć jednom klubu.
Ala je i pomog'o
@mariijuana Stalno Općina Novo Sarajevo donira nekakva sredstva za FK Željezničar, a nije stadion SD Željezničar državna imovina.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)