Prijateljska utakmica
0
Novi test za "zmajeve" protiv Slovačke
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sto soli pamet, fol ima taktiku za veceras ?!? Utakmica je onda zavrsena, kad sudija odsvira, a ne kad igraci nemaju vise volje. Nemogu igraci 60 minuta trcati !!!!! Sa najboljim igracima igras puni 60 minuta i zamjenu pravis sa nizerazrednim igracima ?! Safete dragi, pogledaj jos jednom utakmicu iz Frankfurt-a. Mozes svasta nauciti. Doduse... kakav nam je nogometni savez, dobro je da znamo i kopacke svezati. Sve to u nogometnom savezu treba rastjerati. Krajnje je vrijeme da nas iskljuce iz svjet. nogomtnog saveza.
Avdukic je bolji od Sehica...treba mu dat priliku
ciro blazevic... ma hebat cemo im mamu tamo, sine, ma 5 nula za nas, ima da razvalimo te slovake... safet susic... ma bio bih zadovoljan i remijem ili da izgubimo 1:0... e to je razlika izmedju trenera, susicu, odlazi, unisti nam ovo malo radosti sto imamo...
Namjestice Lajcak i Dodo na X!
I vi navijaci hahahaaa.-...navijaci bodre repku uvijek i zauvijek i ne vrijedjaju ljude poput Papeta prvenstveno...Naprijed Bosnooo mi te volimooooooo naprijed Hercegovinooo jer nasa si !!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ksx3kieoo6I
Molimo Boga za tezak poraz od slovacke koji bi natjerao susica da ode sa klupe
Betadria.com: Slovačka - Bosna i Herzegovina: 1,95 3,10 3,30 (LIVE)
Volim te Bosno maaa pobjeda i samo pobjeda :)
MOMCI NEMOJTE TAKO..NIJE PAPE ZA SVE KRIV..MISLIM IPAK DA BI MOGLI VEČERAS DOBIT TEKMU AKO BUDE ŽELJE ZA FUDBALOM U EKIPI..MADA ČISTO SUMNJAM ALI KO ZNA..LOPTA JE OKRUGLA MOŽDA ONOG NAŠEG DŽEKU KLOCA I POGODI KOJA LOPTA U GLAVU PA..
ovi građani Bosne i Hercegovine sto kazu da navijaju za nase komsije/susjede, mislim da nisu se jos probudili iz sna, pa dragi moji sugrađani,Vi zaista mislite da Vas jedva cekaju u Hrvatskoj ili Srbiji, pa niste svjesni i da mozete da pripojite dijelove BIH nekim od komsija/susjeda da bi Vas oni zeljeli? :) varate se sugrađani dragi, vise vas ja zelim za komsiju nego onaj u Zagrebu ili Beogradu, alinema veze shvatit cete to kad tad, Hrvatska ulazi u EU do 2012, a Srbija cim uhapsi preostala dva bjegunca........ e tada ce Vam se sve samo kazati ;) Pozdrav za sve drage sugrađane-komsije/susjede rodjene na tlu Bosne i Hercegovine !!!
-gubimo ovu tekmu 1000%, -safet nakon toga treba podnijeti ostavku,(obrazlozenje nije potrebno,sve se samo kazalo) -igraci trebaju da bojkotuju fudbalski/nogometni savez BIH do razrjesenja problema unutar saveza i neka nas izbace iz takmicenja za EURO2012. -kada se rijesi situacija, a u savezu budu ljudi sportskog duha a ne politickog,onda sastaviti strucni stab na celu sa Halilhodzicem ili Bajevicem i pozvati igrace na okupljanje. mislim da je gore navedeno moguce i ostvarivo samo treba zelja za dobrim stvarima. igraci trebaju prestati da sute jer nejunikakve koristi od NFSBIH, hljeb jedu na drugim adresama. pozdrav
Volim te Bosno, ali 50 km na Slovacku. PAPE legendo
@ZA SIROKI Čudno je kako vi živite u ubjeđenju da nas u našoj domovini Hrvatskoj mrze. Da ti odgovorim - moja reprezentacija su VATRENI, reprezentacija Republike Hrvatske.
nek je stid igrace koji se ovako ponasaju pa neigraju zbog SUSICA VEC ZA NAROD I SVOJU DRZAVU,svi zdravii kad igraju u svojim timovima a za repreentaciju povredjeni pa razumem i begovica nece mozda da se bruka jer su ovu utakmicu i napravili da izgube i najvece ime BIH fudbala smene jer je par igraca protiv njega sram nek ih je.PAPE MAJSTORE .