Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U GENOCIDNOJ TVOREVINI nista novo.
Zamislimo sada odgovor iz Federacije BiH Oni postave Nasera Orića!?
Jel ovo jedini kadar sa iskustvom bez stele
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel treba da vam se nacrta da shvatite da ih je 99% isti
To ti je kad ne razumiješ razliku između "streljaštva" i "strijeljanja".
Sta ste ocekivali od srpske politike, samo ratni zlocinci i oni koji ih podrzavaju mogu obavljati neku funkciju u RS
ja na prvu procitah da ce ga streljati
Pa sta da se radi nemaju ovi genocidasi mnogo izbora sve je to tu negdje kad pogledas CiVi...
BH streljaštvo palo na najniže grane u historiji otkako su Pite i RS preuzeli riječ. Amir Dautović rahmetli se u grobu okreće.
I, je li reagovao Schmidt, OHR, ambasade, šta su preduzeli po tom pitanju ili ovo nije zauebavanje, huškanje i krvoločna poruka povratnicima u RS. Christian Schmidt ODLAZI, ODLAZI!
Banja Luka 3 dana i to je to
Svakodnevnica za naše dobre komšije, nije vrijedno pažnje. Samo zamišljam da neki Bošnjački političar odgovori na ovo, kakvo bi to bilo skretanje pažnje sa Diploma, Memića, Respiratora, pa kakvi bi mi samo nacionalisti bili, tačno bi poništili sve dobro što se do sad uradilo..
Neka ga Amerikanci i njihovi poltroni predstave uz "Dolaze nove snage iz Evrope" i neka mu organizuju neki event na Jahorini da se fino ispuca, mogu eventualno postaviti kakvo muslimansko dijete kao metu, nebi im bilo prvi put.
Smjenjuj to june
Pišaju nam u usta mi ko pi ćutimo neka tako nam i treba
Jel se trazilo iskustvo u pucanju na oglasu za posao?
Dokazani sportski radnik, vjerovatno snajperista 90-tih!
Ima iskustva u streljaštvu...
Čovjek sa iskustvom iz prakse....