Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ste takva bijeda od naroda.. Eo ja mu zelim svu srecu ovog svijeta i ne samo njemu vec svima vama..daj boze da svi imate po milion u dzepu a ja sto maraka..jeste jadan narod sljam otpad i smece od ljudi..odmah mu sudbinu proricete..a vi ste danas uradili sta osim sto jedete govna po klixu..makar ga baci olaksaj sebi stoko
vec si u startu z@srao ...
Izdao si spansku reprezentaciju majmune jedan kako te nije sramota
Realu je neminovno da pada sada, Zidan je to najbolje znao i povukao se na vrijeme, sad KO GOD dođe neće moći ispuniti luda očekivanja Pereza i navijača.
Fraer koji je dizo messia do nebesa, danas izjavljuje da je ronaldo najbolji igrac na svijetu
Za ovog bi Bosanska poslovica rekla “kasno se .ebonom kajati” . Ono što je mogao sa Španijom da osvoji nece nikada sa Realom...i kad dobine otkaz od Reala ... uz Azrinu pjesmu laganini “sjecas li se Španije...”
Dok ga ne otjeraju u pola sezone
Otkaz u novembru... idiot...paradzija
Glupaneeeeee ahaha a mogai si biti kralj da si mjesec pricekao glupaneeeeee sad plaqi piqko plaqi!
Sigurno se pokajao kad je vidio gdje je upao.Da je sve sjajno i slavno poput imena sigirno da Zidane otisao nebi.
Izdao si cijelu naciju radi prokletog kluba.. neprofesionalizam na najvisem mogucem nivou. A najgore od svega je što vec na zimu letis iz Reala.
Možda je čovjek i napustio repku zato što zna da ne mogu do kraja a očekuje se da osvoje. Kao i Zizu, osvojio i neće dalje voditi, jer će Real narednih godina 100% pasti i to je osjetio
ti neces docekati kraj sezone na klupi reala
Uzimao milione i otisao da ih sad uzima jos vise i ja treba da tugujem zbog njega. Bas mi ga je zao...
Vaha-Sindrom