Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska ima najjaći vezni red na svijetu, Modrić - Rakitić - Kovačić pa se ovo neće osjetiti. Na klupi isto ima jakih veznjaka, teško da bi Badelj ikada dobio priliku. Inaće za one koji nisu upućeni Badelj je među 5 najbolji driblera liga petica sa preko 4 driblinga po utakmici. Samo Ribery, Kross, Messi, Hazard imaju više driblinga od njega.
Imaju jak vezni red ali daleko od najjačeg na svijetu.. Španija - Xavi, Iniesta, Busquets, Fabregas, Xabi Alonso; Njemačka - Schweinsteiger, Kroos, Goetze, Draxler; Italija - Pirlo, De Rossi, Marco Veratti, Thiago Motta. To su onako na prvu tri dosta jača vezna reda, Hrvatska ima Luku koji je jedan od najboljih veznih igrača svijeta, Kovačić je talenat pred kojim je velika karijera sigurno, ali tek treba da pokaže šta zna, Rakitić je više napadać nego što je vezni igrač..
Ja se nebih sikirao da sam Kovac. Pazite ovo: Modric, Rakitic, Kovacic, Sammir, Perisic... Sammir rastura u Primeri, ako niste gledali bio je na Camp Nou najbolji igrac Getafea, izborio penal, pregrst tacnih dodavanja, presjecanja lopti Xavia, Inieste i Pedra
ih da se hoce argentini tako povrijediti Messi , Aguero i Di Maria ja bi bio sretan
zovite Pandzu jedva ceka svakako je igro za nas jer nije imo mjesta u Hrvatskoj
A jeste i vijest, svaka cast, kao on nekakav fudbaler, hahahaha, koje provale
badelj bi uz pjanica i dzeku bio glavni igrač u BIH reprezentaciji
Zaboravili ste dodat, da Hrvatska ne moze racunat takodjer na Joe Simunica, jer je kaznjen od strane FIFA-e zbog sirenja mrznje i ustaskog povika za Dom spremni, nakon uzvratne utakmice baraza u Zagrebu protiv Islanda.
ZA DOM SPREMNI! UVIJEK I ZAVJEKE
Ma tako je jarane! I mi smo bili za dom spremni 1940-tih, barem velika vecina nasih djedova.
Hrvati nemojte nam olaksavat posao u finalu
jbt ...pa ovo dok dodju do Brazila nece ni jedan bit citav....
Mozda sad pozovu Halilovica
jesi smjesan taysone,pa alenu je tek 17 godina,pa ima za njega jos puno puno vremena.njegovo vrijeme tek dolazi za 2 godine.
ne znam vala,taysone...izabr'o je Hrvatsku i sretno mu bilo...bolje i tako,iskreno kszes za koga zelis igrati nego ovako ko Pandza,igro za BiH jer u Hrvatskoj nikad ne bi imao mjesta pa sad namjerno narusava atmosferu pred svjetsko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)