Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu Lewandovski treba da dobije titulu najboljeg igraca svijeta, ma hajte molim vas.
Bajern je sa nikom stigao devet bodova i osvojio ligu prvaka.... Rumenige u kombinaciji sa milerom da bogda da osiguraju ligu prvaka
Do kovaca je
Ne mogu ni oni uvijek osvajati. Nije više zanimljivo
Sta je sad opet kovac kriv 😂
Promasili sve sto se moglo promasiti. Repriza tekme sa Leverkuzenom.
sta se ocekiva od Bayerna, nikad u svojoj historiji nisu imali toliko panjeva u ekipi ( Goretzka, Perisic pa cak i Müller i Boateng nisu vise sta su bili). Sad igraju 100x bolje nego pod Kovacom ali stom ekipom nemogu nista ( osim mozda slabu Bundesligu) osvojit.
Kao sto je bio slucaj sa Riberijem, tako je sad sa Mullerom. Na klupi sjede Coutinho i Gnabry a ovaj igra i svaku utakmicu je najgori ali je nedodirljiv. Tako ce biti i dalje, neka se Bayernovi navijaci pomire s tim.
@Der Rumbaher Pritisak novinara.Kovač ga je bio stavio na klupu pa su ga rastrgli.U Njemačkoj nema svketskih zvjezda još od Mateusa i novinari onda smisle jednoga i to se gura.
Naruzili ih da valja!