Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čestitke Slobodi, svaka vam čast, nek ste živi i zdravi. A sarajevo, ma biće ono prvak, al tamo nekad, jednog dana. Ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Papak dosli su neki i nisu se ni culi, djecurlija. Dobili ste po nosu na obje strane pa preporucujem da zacepite kubice za sva vremena... Ili, cuo sam da od gracica da Glavas nije dobio ispisnicu od Olimpika pa se opet zalite
Sloboda uzela 1:0 kako vidim na internetu? :))) baš mi je drago!
TITULA !!! Srcem igrajteee... Izbacije smece iz lige, mamu im seljacku.. BORDO NACIJA
ako Bog da ,.....ovaj put 4 : 1 za Slobodu.
Vidim Tuzla je jako omiljena u mjestima okolo... Tuzlak mozda ce te se i cuti na tribinama, jer nama nece dati ni da udjemo glupsone jedan hehehehe.
@lukavac seljo, Slobodin stadion JE Slobodin. pitarski stadion na Kosevu je gradski stadion.sta se vi javljate papci FC Torpedo. imate komplekse od Zelje od kad pratim fudbal
Sad ili nikad da gurnemo taj papanski klub iz Tuzle gdje mu je i mjesto. Naprijed Sarajevo!
NEMA VEZE, NEMA VEZE, IGRAJ SARAJ´VO, IGRAJ SARAJ´VO!!!!!
Hoće li biti na TV-u? Daj da svi vide kako plaču gosti dok su donji i na terenu i na tribinama.
bdz 24.03.2010. u 13:01 \" Disciplinski organi vode evidenciju opomenutih igraca , registruju opomene u svom zapisniku , OBJAVLJUJU IH PUTEM SLUZBENOG SAOPSTENJA i kontrolisu automatski kazne \". To stoji u Disciplinskom pravilniku , NS/FS BiH dobije putem zapisnika sa utakmice spisak opomenutih ili kaznjenih a ne od Gracica ili nekih tamo .. Nakon toga : \" Objavljuje ih putem sluzbenog saopstenja ....\" Ko i kako moze dokazati da odgovorni u FK Slobodi nisu ni po kakvim uslovima mogli saznati o ovom ?? U ostalom takav jedan nemar odgovornih u FK Slobodi kostao je istu neizlaskom u Europu , umjesto njih otisao je Siroki .
Stvar je u tome sto su ovu igru dogovorili Olimpik i Sarajevo,Gracic i Spahic,pitari,a ujedno oni su morali,a nisu,u ispisnicu uvesti kartone Gavaricu.Njih treba udaljiti iz fudbala.Dakle,puno je vise indicija o udruzenom zlocinackom poduhvatu,nego da je Sloboda morala znati za kartone.Uz sve to iz Nogometnog saveza nisu dostavili klubu obavijest o kartonima sto inace rade pred svako kolo.Previse da bi bilo slucajno.
Cl. 74 paragraf 4 kaze :-- \" Ukoliko je nastupio sa igracem koji je suspendovan iil kaznjen zabranom igranja ili je igrao utakmicu sa kaznjenim ili suspendovanim klubom, a o tome nije obavjesten prema odredbama Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH\". A u Disciplinskom pravilniku doslovno stoji : --- \" Klubovi su duzni da vode evidenciju opomenutih igraca . Disciplinski organi vode evidenciju opomenutih igraca , registruju opomene u svom zapisniku , OBJAVLJUJU IH PUTEM SLUZBENOG SAOPSTENJA i kontrolisu automatski kazne \". KAKO SE TI MOZE DOKAZATI DA RUKOVODSTVO FK SLOBODE NI PO KAKVIM USLOVIMA NIJE MOGLO SAZNATI ZA POMENUTU SUPENZIJU . STO BI SE DESILO DA SU NASTAVILI IGRATI SA GAVRICEM I SVE SE OTKRILO NA KRAJU PRVENSTVA ? ? ? ?
uaaa sarajevski papci, rasturi vas najgori tim lige... pa se još žalite iako imate novu da igrate
pazi samo ko sudi....znaci sarajevu nema bodova...