Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj isto ko neko dijete ko trenutno dobro igra on navija za njih :D takvi su najgori navijaci ccc xD
Ljudi, neka igrača, bolje da ih imamo nego da tražimo. Prije par godina niko nije želio da igra za nas, sad kad smo na pragu jednog velikog takmičenja, svi žele. Neka, ali nije Sušić budala, pozvat' će on one za koje misli da mogu konkurisat' za prvi tim. Ako dobro igra, i zaslužuje poziv, neće sigurno dobiti poziv samo zato što je potpisao za neki tim. Imamo mi igrača koji se vraćaju s povreda, aBda još Miske da zaigra. Realno bez Misketa i Spahića, smo lošiji dosta, dva najbolja igrača u repki. I što jest jest, Ibišević je ubojiti strijelac nego Džeko, ne znam šta forsiraju samo Džeko, Džeko...*ebe Ibišević ove sezone/prošle. A i Salihović se polako vraća. Samo da mi pobijedimo narednih 3,4 utakmice, a ovih prinova će da bude ko u priči...
Želite izlaz iz krize i početi zarađivati preko 15 000 kn mjesečno preko interneta? Nudim vam BESPLATNO da probate! Pokušajte ovim načinom koji vam nudim, olakšajte meni i sebi i primajte najkvalitetnije informacije iz par zemalja (SIGURNE INFORMACIJE). Link od moje stranice nalazi vam se pri dnu teksta. IRSKA, JAPAN, NORVEŠKA, ŠVEDSKA ---> to su zemlje iz kojih dobivam pouzdane informacije o nogometnim utakmicama. Prvo bi se Vama dokazao i poslao prvu utakmicu besplatno da zaradite jer ne želim uzimati Vaš novac unaprijed, a onda kasnije da dijelimo troškove koje šaljem njima. Čim dobijem parove upućujem ih vama na mail, a kvote su uvijek iznad 2, nekad i preko 4. Javite se na mail i poslati ću vam prvu utakmicu besplatno za početak. E-MAIL: sportnoza @ gmail . com (upišite spojeno) WEB STRANICA: sportnoza . bloger . hr (upišite spojeno)
Ali ni to nije bezveze jarane.. Nije da sumljam u njegove dobre namjere prema BiH ali u zadnje vrijeme se javljaju mnogi fudbaleri koji nisu ni prismrdili BiH repki dok nije postalo jasno da će ona ići direktno u Brazil. Ne mora značiti da je to i on ali svašta tu ima u posljednje vrijeme, razne patriote se razbacuju svojom ljubavi kad vide da će im to donijeti koristi kad nastupe na Mundijalu
Gregory je skoro pa francuz, treća generacija u Francuskoj. Možda se njega i može shvatiti jer je njegova baka francuskinja, pa na kraju otac i majka francuzi rodjeni. Šta je vidio Hrvatsku, vidio je jednom na slikama. Al opet ti kažem sve je to interes igrača, nema više one ljubavi prema nogometu, sve je to biznis i lova
Da savez ima interesa, mogli bi napraviti B selekciju. Pozivaj momke u B tim i to je to. Veliki broj evropskih zemalja ima po dvije-tri ekipe, igraju medjunarodne utakmice i dokazuju se, ( nedavno je B tim Rusije skrsio neku A selekciju,bas se i nesjecam o koji ) pa kada se dokazes majcin sine, preci ces u A tim.
Idi ti Anele pokusaj igrati za Autonomnu pokrajinu Zapadnu Bosnu, tamo ces se mozda i probiti.
Volim i ja zeljanicu i kajmak domaći.
sve neki potencijalni reprezentativci, samo jel nas... i odma pisanje o tome sta on voli, gdje igra i sta radi.... cemu sve to?
Ko će,ako neće on i njemu slični?
pa o cemu ce pisati o vladiki pedofilu? ili o tome kako je neki skupocjen automobil izlupan?da li je dodik ili kusturica sta rekli? zele da skrenu paznju na ovog momka koji je po meni zasluzio poziv igra na poziciji zahirovica i sigurno je pojacanje.