Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li oni njemu objasnili da nije bio ofsajd ? -.-
Nije rekao da mu je oduvijek bio san da zaigra za zeljeznicar...
na 1:19s -hahah..sta kaze, sta kaze ? aha , ja ja ja, hahah dobar ti je taj dobar, hahah..
Muhammed Musa dao zanimljivu izjavu,i to rekao da voli najvise SRPKINJE da ....,jer su one inace poznate kao drolje.... ^
Koliko je bitna infrastruktura u Fudbalu uff,iskreno zelio bi svakom nasem BH klubu da ima sve kako treba,odmah bi sve mnogo ljepse i zanimljivije bilo,i 100% bi vise ljudi dolazilo odnosno porodica...! Gledam cesto Austrijsku ligu,nista mnogo nisu bolji od nas,ali je INFRASTRUKTURA cudo,jbg kad vidis samo Red Bull Salzburg -Rapid-Sturm sve top top..!
Nesto mi djeluje sjeban. :) FCS
FK MELJO
Nema pojma gdje je došao. Ima da bježi glavom bez obzira kad obiđe ove naše livade.
dostojanstveno.
prvi put u zivitu da se ne sramim zelje.
Muzika ko da je došao Drogba...
Nisam rasist, niti navijač Želje, ali da li bi bilo bolje da su angažovali nekog iz omladinskog pogona, vlastiti igrački kadar, nije valjda da nemate nikog kvalitetnog iz omladinske škole. Mislim, uštedjeli bi, ali ovo mi više liči na zaradu nekih pjedinaca iz kluba preko ovog neznanog jadnika. Može biti da zna igrati nogomet, no da zna ne bi on u BiH završio.
Za našu ligu će biti zvijer, nadam se da ćemo ga iskoristiti maximalno!
murinjo je znao da ce on doci u Zelju.
Ibreti se cojk ...Tito dragi gdje sam dosao
Pa nije došao u klub koji u 100 godina nema titule...
ibreti se kad je vidio vetrine ;) hajde Musaaaaa
Pendo maleni. E da mi je vidjeti i to pojacanje na djelu...