Sjajni Emir Kujović
0
"Novi Džeko" dolazi iz Švedske
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta Srbi, sto se svi vasi bivsi pobratimi i sunarodnjanci Crnogorci i Aljbanci vise osjecaju Bosancima nego Srbima. Niko vas ne voli.
hahaha ej ljudi čujte ovu glupost : Talijanski portal Calciomercato piše kako su za 21-godišnjeg Kujovića interes pokazali mnogi klubovi, među kojima je i Wolfsburg, njemački prvak u kojem hljeb zarađuje \"pravi\" Džeko Ovdje piše da on hljeb zaraduje hehehe ma on zarađuje milione. Za jednu sezonu može mu biti za cijeli život hehehe
HEHEHEHEHE OTIMA SE POLA EVROPE SA DZEKU JOJ GLUPANA BILA DVA KLUBA I ONI SU DIGLI RUKE OD NJEGA HEHEHEHE! STAVILI MU CJENU 40 MILIONA EURA NE VRIJEDI NI 15. EMIR TI LEGENDO OSTANI U SVEDSKOJ I IGRAJ ZA NJIH JER OVDE PORED OVIH FAKINA MOZES SAMO PROPAST, OSTANI GORE I IGRAJ ZA BOLJU DRZAVU OD NASE!
@emchoz Namn Emir Spahić Smeknamn Spaha Födelsedatum 18 augusti 1980 (29 år) Födelseplats Dubrovnik, Kroatien Längd 1,83 m Klubbinformation Klubb Montpellier Tröjnummer 5 Position Försvarare / Mittfältare EMIR SPAHIC NIJE BJELOPOLJAC, NEGO DUBROVCANIN, R HRVATSKA!!!
Personal information Full name Emir Kujović Date of birth June 22, 1988 (1988-06-22) (age 21) Place of birth Bijelo Polje, Montenegro Height 1.94 m (6 ft 4+1⁄2 in) Playing position Striker Attacking Midfielder Club information Current club Halmstads BK Number 9 EVO GORE FINO PISE CIJI JE LIK DRZAVLJANIN, PA TAMAN MU MATICA BILA I SAMA AMERIKA, ALI MOZE IGRATI ZA SVEDSKU ILI MONTE NEGRO.
Nu vidzaj jaaaaado
Izvorni sam Bjelopoljac i naša matica je BiH! Mi sa Crnogorcima samo krv imamo... Recimo ovi isti Kujovići su Kolašinci koji su nakon Berlinskog kongresa protjerani na sjever mahom u BP od koga drugog nego od Crnogoraca! BiH da ima institucije ovakve igrače bi privlačila ko od šale... Usput rečeno imamo već jednog Bjelopoljca u repki, Emir Spahić možda ste čuli za njega...
Emir ima BiH drzavljanstvo, vrijedi 1.5 miliona eura. U repki moze biti tek 4. napadac umjesto Zeca ali zbog godina ga definitivno treba pozvati.
http://en.wikipedia.org/wiki/Emir_Kujovic Rodjen je u Crnoj Gori i njihov je drzavljanin. Kukate kako nece hrvati i srbi da igraju za vas a hocete nekoga iz druge drzave.Ako je musliman nemora da znaci da je bosnjak.
http://transfermarkt.de/de/spieler/47199/emir-kujovic/profil.html ovaj link bi trebao objasniti da se radi o frajeru koji ima dvojno drzavljanstvo BiH i Svedske. Kakva ba CG???? Ima ovdje pametne raje u p.m..... vozdrica
Sta igra ovaj momak? Nikad cuo za njega... i jos jedan Edin Dzeko? Pa kako cu ih raspoznavati na terenu.. joj, kako komplikujete stvari. Sto se prihvatih ovog sranje, Boze moj! p.s. Eki igrao vec za Svedsku? Pa ja pratim African Cup i nigdje ga ne vidim. Mora da im sjedi na klupi...
joj tesko sarajevo-x forum administraciji, ovaj frajer je arijanac :((
Jaaaaado
Ti ces nas u grob otjerati:)))
Imamo mi ovakvih na desetine hiljada...ne treba nam... :D