Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Tesla nije srbin
bio je bosnjak musliman klanjo 5 vakata
@kusturica je musliman a nece da bude Mesa selimovic isto musliman a nece da bude pogqni rod
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
tesla se u grobu okrece
Vakononi sve svojataju sta valja, a odbacuju sta im se ne sviđa haha jadnici
@lapi1 Jasta zbog bosnja i hrvata pa da vas pitam otimaci istorije kako imate bosnje i hrvate po Srbiji Njemackoj USA itd?
aman ljudi Tesla je hrvat...ili to nasi prekodrinske komsije nastavljaju sa dobrosusjedskim odnosima...neka neka tako i treba...dakle tesla je hrvat
Ime Nikola i prezime Tesla, sve upućuje da je Srbin 😂😂😂😂
Rodjen u Austrougarskoj
Daleko je Srbija dogurala, kad im hrvat inspiriše dresove reprezentacije, svaka čast.
Svi predstavljaju nove dresove, naši nose iste dresove od SP u Brazilu🤣
Tesla se prevrće u grobu.
Jao jao.. Kada je Nikola Tesla jednom odsjeo u Beogradu u hotelu, po dolasku uz Amerike., u tom hotelu je pravio eksperment sa strujom stvorio munje u spalio sobu.. U Srpskim novima je bio članak o ludom naučniku koji je porijeklom sa ovih prostora.. Ahha a sada se na svakom ćošku samo Tesla gura..
Tesla bukvalno nikad nije bio u Beogradu nit imakakve veze sa Srbijom.
TESLA je bio JUGOSLOVEN ! RODENU HRVATSKOJ. nema nista u sebi srbsko!! ali eto vala kako je BOg srbin,onda mora da je NIkola Teska i MUhamed. i Gadafi. Sve je to nebski narod sa platom od 350 evra u glavnom gradu
a po cemu je ispirisana nikolom teslom? izgleda kao neka normalna majica. Dosadan dres, vidi se da je Puma imala druge prioritete.
Dok je bio ziv proglasili ga ludakom i sramotom za Srbiju. A sad se dice s njim i slave ga kao sveca. Pih
Mitomanija hara kod komšija. Gora im je nego COVID 19
Srbi su se uvijek divili hrvatima
Kakve veze imaju srbi sa Nikolom Teslom, covjek bio hrvat.
A moze biti I CG!