Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba uzeti u obzir da Wenger jos uvijek gradi tim...
hahahhahahahah
Kralju
Kao navijac Reala samo da skinem kapu Xabi Alonsu, lagano 100 pasova na utakmici i 92% tacnosti...kakva igracina
da nisi naglasio da si "navijač" reala ova tvoja izjava ne bi imala nikakve težine i alonso ne bi bio igračina neka si vala to podijelio s nama, osjecas li se sada zadovoljnije, ispunjenije?
@MusaKesedzijaIsBack Kakve to veze ima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NE ZABORAVITE DA SMO JEDINA EKIPA OD SVIH KOJA JE ZAVRSILA SEZONU BEZ PORAZA !!! COYG ♥♥♥♥
Celnici Arsenala izgleda vidjeli sta se desilo sa ManU-om kad je otisao Ferguson, pa im prpa otpustiti Vengera. Mozda im ne donosi titule, ali ih barem drzi medju prvih 4-5 timova u ligi. Covjek nece popustiti stolicu dok ne odapne.
To je taj engleski fudbal.
Wehrmacht je to!
Dobro je da je invalid Müller pogodio,......kolko je jak da su poceli i odbrambeni igraci davati golove....steta za Arsenal...previsoko
Bajern je i ostecen veceras, bilo je 2, 3 penala, dva puta ruka i sto su lewandovskog polomili.
greska je dati Mazicu da sudi ovakve utakmice, nema on jos tog iskustva, izgubio se i on sinoc kao i Arsenal, puno gresaka, koje eto na kraju srecom nisu bile kobne ali dakako da je Bayern ostecen sinoc.
Ako ništa prezime u Europi HAHAHAHAHAHA
Wengera treba šutnuti. Arsenal ne može gore od ovoga...
boljeg nece naci preko 10godina igraju uvijek ligu sampiona, uvijek su u vrhu BPL,igraju dobro,nemaju srece cesto , a i nekada im se iskomplikuje ...nije on toliko los...dobar je trener...kad uzmemo u obzir da je to najteza liga svijeta..i gdje svake godine po bar 5 timova konkurise sa sami vrh..mnogo je tesko doci do titule..nije to Spanija 2 tima pa jednom ces uzeti..ili Njemacka,Francuska, Italija takodje sada liga Juventusa..niko nije jak da im parira...
Ko je igro?
Pa bolje bi ih Arsen Dedić posložio iz groba, jebote.
ma to arsenal dokazuje kako je BPL najjaca liga
Eksplicitni sadržaji veceras u Minhenu 😂
Bajern je i ostecen veceras, bilo je 2, 3 penala, dva puta ruka i sto su lewandovskog polomili.
Al ih ljudi razmontirase, jos dobro su prosli.