Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćao hejteri.
Meni nije jasno kada neko kaze da ovo nije "pravi" Ronaldo, meni je ovo Ronaldo br. 1, frajer je osvojio sve sto se moze osvojiti, svaka cast i onom brazilskom, ali ovaj ga je prestigao, tri lige prvaka, vjerovatno cetiri zlatne lopte, evropski prvak sa onakvim Portugalom, gigant
Tako ti je to. I Brazilac Ronaldo kad je igrao nije uvijek pružao najbolje partije i bio je kritikovan, a sada je polubog. Tako isto i ovaj kad prestane igrati i dođu neki novi ne tako dobri igrači, tek tada će ga početi svi dizati u nebesa.
licno mi je antipatican i ne gotivim ga ali je vala igracina!!!
sad pedercina moze da proslavi uz arapske kurceve u marakeshu.
penaldo
Ronaldo je igracina, Messi je igracina, ne znam zasto polemike i svadje na svakom clanku, ko je bolji stvar je licnog ukusa. Ali vrijedjati ovakve igrace i blatiti bez razloga to moze samo maloumnik koji sjedi cijeli dan za racunarom i nema sta pametnije raditi. Vecina ovde nije u zivotu uzivo pogledala utakmicu a ovde se prave neki strucnjaci. Ljudi gledajte utakmice i uzivajte, a ne minut po zavrsetku na klix da se svadjate, da ne pricam o ljudima koji i ne gledaju. Pozz
Garant je uzeo preveliku dozu ( doping freak ) STOP DOPING I REAL MADRID
Voljeli ga ili mrzili, Ronaldo je igračina i biće zapamćen kao jedan od najboljih svih vremena. Meni lično Messi je bolji igrač, ali izuzetno poštujem i Ronalda.
Ni boljeg centarfora, ni većeg paora.
Daj manite šupljaka. Lik se nije vidjeo kako je liga pocela blamirao se kao niko, sinoc kada je dao 3 gola odma ga dizete. Kada vec pisete pisite realno bez gledanja na navijacke oci. Sinoc onaj penal nije bio ni p od penala, slobodnjak vise sreca nego znanje i umijece (jer pogledajte opet gol i vidjet cete da je pucao u zivi zid, a ne preko zivog kao sto je prije mogao i radio), a onaj 3 gol je jedino ispravan i cestitke na njemu. Ja znam da ce sad bit miusa ali neka barem realno govorim.
Koliko je golova i golova bilo na odbicu.... Ronaldo sam sebi naštimao penal vidio je da ima priliku da ga iznudi i kreno prema lopti mogo je hladno okolo ići al' eto treba i to jarane znati... Treći gol koliko god da govorite da je lagan i nije baš.... Trebali bi tebe kupit pa da zabijaš umjesto Ronalda.
Vi ste strucnjaci vi sve znate. Ljubim Vas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mašina.
Kapa dole majstore 💪🏽
VELEMAJSTOR,svaka mu cast na predstavi sinoc..!