Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da ce kladionice širom svijeta ukinuti na ovu tekmu X da se može igrati !
Koliko vam navijača treba na terenu da pobjedite ? :-D Mislim da bi zanimljivija utakmica bila da igraju navijači nego sarajevski manekeni.
sarajvo šampinjon.....
Zgazi srpsko-hrvatski klub NK Železničar...
Sav smisao postojanja FK Sarajevo je da pobjedi Želju. Jadnom FK Sarajevo je samo to ostalo,kao i klubovima tipa Mladost DK....svi mali klubovi se lože da pobjede Želju, a pogotovo malo Saraj'vo. Oni jadni samo žive za to jer su im titule i ostalo što krasi jedan klub, totalno nedostižne.
@JaracDereMusu volimo karat konu Željanu. Nilad siti, vazda gladni
Koja lakrdija od kluba i igraca.
ja bisera i pameti, isto ko da je rekao "Ako mislimo pobjediti nesmijemo izgubiti"!? e moj Novo i ostali tamo u zacaranom krugu, pa vi ste sve osim fudbalera. Pitam usput propalUpravu hoce li pojeftiniti karte za djecu na derbiju?
250 menadzera je najavilo svoj dolazak,tu su predstavnici Intera,Porta,Fenerbahcea,Panatinaikosa,Nanta,Aeka,Dinamo Z,Espanjola,Spartak m i jos nekih manjih klubova...nadamo se da ce nekog upisati u svoje biljeznice
Bolje bi bilo da izgubimo , jer cemo onda doci do samog dna . I onda bi se konacno nesto pokrenulo .A ovako ako dobijemo uprava ce dobiti na vremenu i nista se nece mijenjati. Cak mislim da bi navijaci Sarajeva trebali bojkotovati utakmicu . Ovako vise ne ide.
ja sam navijac sarajeva ali ovakvih sulji seljacki izjava mi je preko glave fuj ovaj derbi i horde i manijaci treba da bojkotuju jer su nam ekipe za ispadanja sazrijela
tradicionalno pomažete Zrinji sa svojim tekmama protiv Želje.
A možda bi najbolji način bio da pođete igrati fudbal i zarađivati te pare što ih dobijete.
pitari .= opsjednuti željom
@plavaimperija volimo karat konu Željanu... Nikad siti, vazda gladni
Pitanje da lli je ijedan tim sposoban za pobjedu? Više nego ranije ovaj derbi ide ka onom standardnom 0:0 rezultatu.
P. S. Pogotovo sa ovim kvazi stručnjacima sa obje strane.
E moj pera djetlic suti bolje ti je cuj pobjeda pa vi ste toliko slabi da je to presmjesno