Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma levatina sta ga vise stavljate na sa-x nevazan tip skroz
da je novac posljedna stvar koja odlucuje, pa nece merhamet imati takak uticaj
Hej ljudi sta mislite od ovim talentu http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/clanak/100512126
Nidje veze statistika, na kojeg su Ronalda mislili? Dzeko (29/45=0,64) Rooney (34/44=0,77) Drogba (36/43=0,84) Ronaldo (33/34=0,97)
hahahaha yebem vam mater ljubomornu.... Dzeko preko vikenda zaradi vasu polu godisnju platu....
sta srbi i hrvtici? sto vam je krivo?????? P I C K E
Kako ste samo primitivni, niste Dzeki ni do koljena ;) DZEKO KRALJU UZ TEBE SMO
PIPO YEBO TI KACAVENDA MAMU PRASICU U ANUS 4EVER!! ;)
Džeko je Ljudina,odavno nisam vidio momka koji je tako skroman.I vi tako pisete o njemu Šta bi tek pisali o njemu da je Jet Seter kao C. Ronaldo?
@ ccccc sine da ti imaš par miliona onda bi skontao da novac i ne igra toliko vaznu ulogu u zivotu Drugacije razmisljas kad si kokuz i onda bi sto prije da dodjes do para
daj ba ne srry nikom novac eto nije bitan ccccccccc
dzeko ne seeeeeeeeeeeeeeri majke tiii
Nek crknu dušmani...sva istočna Hercegovina i Borač su uz tebe,bezbeli i Fazlagića Kula...kad abd,pređeš đe ti i jest mijesto,šta će dušmani onda piskarat...ma neće ni piskarat...šta da pišu...nijesam nikad vidio,gol,onakav ko zadnji protiv Eintrachta...svaka čast...sve najbolje!
NEKA, NEKA DŽEKE. ;-) EVO I ENGLESKI TABLOIDI I VRHUNSKI ČASOPISI I DANAS IMAJU NAJMANJE PO DVIJE VIJESTI O DŽEKI!!! ;-) TREBALO JE BOSNI I HERCEGOVINI OVAKO NEŠTO, TJ DA IMAMO PRAVU ZVIJEZDU, A TO JE 100% DŽEKO!!! ;-)
@alen nemoj da si derpe :)))))