Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak je baš ono što nam treba u reprezentaciji, brz, jak, i sa odličnim šutem. U Francuskoj će sigurno postati još bolji. Nevjerovatan put, od odustajanja od fudbala do lige petice za samo par godina. I onda ako Bog da još i na europsko sa Bosnom...
Aferim 🫂⚜
Sreca pa je izabrao nas a i konacno NS izgleda nesto radi. Mozda i odemo na evropsko neke stvari idu na bolje. Dobro nam dosao momcino.
Hajmo jos po Huseinbasica pa aBd na Evropsko ⚜️⚜️⚜️⚜️
Pitanje je je li ga uopšte kontaktirao savez, on je samovoljno i prije govorio da bi igrao za BiH a baš je prototip modernog napadača, visok 188, brz, jak, dobar šut, nešto kao Halland tip igrača... pritom moj Krajišnik (Bosanska Krupa/Cazin roditelji) pa mi još draži.
Ovo ce biti nasa najveca zvijezda vjerujte raja, nevjerovatan je za nekoga ko prije 2god nije imao ni kluba, brzina, sut, igra glavom, snalazljivost... Bit ce vrhunski napadac uvjeren sam.
Privilegija je igrati za Bosnu i Hercegovinu! Dobrodošao u pravu raju momčino! Niko se ne treba moliti da igra, ko hoće - hoće, ko neće - sretno mu! Kratko i jasno!
Dobrodoš'o Saide
Stara prica se nastavlja ... Zasto za repku ne igraju domaci igraci ? Pa zato sto nemaju 20k ojra da daju da bi igrali ...
Aferim gazijo bosanska! Da te sreca prati i zelim ti da dostignes naseg voljenog Dzeku u golovima i ako je to veoma tesko. Ali rekordi su da se obaraju!
Pa vi pljujte po Misimovicu!Covjek je uredio na jednom profesijonalnom nivou sve omladinske selekcije i trudi se da svakog talentovanog igraca dovede u reprezentaciju, sa njim cemo aBd imati svijetlu buducnost.
Svaka cast, ko god je zasukao rukave i ovog momka doveo u tim! Ima nade ako se ovako bude radilo!
Hvala momce !
Majstore dobrodošaoooooo
A sta ce probuditi kod Hrvata i Srba, hrvatstvo i srpstvo da bi igrali za BiH, nazalost to kad se u njima probudi onda igraju za druge drzave, onda se pitate zasto nece da igraju za svoju svoju zemlju, hej probudio bosnjastvo, boze dragi.
Nije vas sramota reći da su Poljski mediji kontaktirali njegovog menadžera i vi samo prenosite šta je njima izjavio.Za šta vi primate platu.
Solidan, čini mi se. Nek je sa srecom :)
Bravo lutko
Bog ti dao zdravlja i sreće i tebi i tvojim roditeljima kada su te tako odgojili....Jedna je DOMOVINA ! Gdje god bio sta god bio,Domovinu srcu nosi...Jedna si Jedina !!