Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćelavi ovu guzi mjesecima, očigledno...
Kuja kao i većina tih profi feministkinja
Satrati je tužbama..podrska za savez !
Šta napravi senzaciju u nastavcima, dok se tri rata vode na svijetu, a ljudi ginu k'o na traci...
Zenski fudbal 🤦‍♂️🤦‍♂️ Najveca ubleha na svijetu
PreCjedniče, bježi od njega ka od djavla vidiš da pije iz flaše
Ja budale...dje ces bola ljubit zensko,zar ne vidis da smije samo musko-musko...ili zensko-zensko
Gluposti.Poljubio zensku javno je nosio od srece. Postasli prvaci svjeta i njegovom zaslugom, prvi put. To je njegov temperament explodirao... Ako je inace O.K. pustite ga da diese.
Pa šta sto ju je poljubio i ja bi
sutra ce da objave snimak iz svlacionice gdje ona klecii i dudla mu ga do jaja
Zašto ćuti kurvica
Jedino gori od ovih likova poput ovog iz Saveza koji misle ma mogu sve su žene poput ove koje zbog svojih 5 minuta naprave ogromnu štetu ženama koje su stvarno ugrožene u tim strukturama moći.
Da je ovo u saudiskoj arabiji al nije nego na zapadu cemu tolika lakrdija zbog hevenog poljupca, i ako se ona i ne buni??? Ova evropa ne zna il bi piskila ili kakila
Ma uživala i uz obostranu želju.
@443 U hrvatskoj je nastao antifasizam prije 100 god, tal fasisti su zabranili hr jezik, novine, knjihe i skole a hrvati su organizirali organizaciju tigr koja je ubijala fasiste. Ti brkas fasizam s mrznjom prema srbima. Da niste maltretirali i ponizavali hrvate 20 god, ustase ne bi postojale. Ipak, hrvati su cinili 30% partizana a 26% stanovnista sfrj. Sve jasno.